Onsdag - tandis

2010-03-31 / 21:20:16

Idag fick jag sluta lite tidigare för att jag skulle med jason till tandläkaren, gick la som väntat dvs sådär, men efter en halvtimme öppnade han munnen såpass  att dom fick titta lite på tänderna iaf...
snacka om att ha ett bestämmt humör...
men vi slipper iaf komma dit en gång till,och han fick en tandborste och en lite ödla som tack för besväret ;)
jag hoppas att nästa gång vi ska dit, att det går mycket mycket bättre, tur att det är ett år till nästa gång.

efter det besöket tog vi en sväng på stan, hade lovat jason att gå till leksaksaffären o att han skulle få välja en sak, han valde en pennvässare =) hehehe så han kan vässa alla sina färgpennor.
hela kvällen har han suttit till o från o vässat ;)

När vi sedan kom hem va det dax o ta tag i tvätteriet, sen mattime o lite tvtid, nu glor jag på csi o ska strax gå ner o hämta sista tvätten.

Och imorgon är det lyxdag, börjar 10 och slutar 15 =) sen är man långledig, känns himla gött faktiskt!
nått roligt ska man väl försöka hitta på, på dom häringa dagarna!

Puss puss

Tisdag - pannkakor

2010-03-30 / 21:22:09

Igår somnade jag när det va läggdax för jason, vi läste saga o sen slocknade vi ;)
somnade med kläderna på o sov i jeans o tröjja hela natten,hehe snacka om trött.

Idag efter jobbet åkte jag o jason o fika hos mamma o pappa, sen åkte vi hem och gjorde pannkakor =) och jason orkade äta hela två stycken =)

sen slocknade han nästan direkt, han kollade bollibompa först, han lyssnade på saga idag istället för att jag läste och det funkade lika bra =)
och jag hade ju tänkt o kolla på desperata hemmafruar ikväll men det får va, eftersom då måste jag glo på datorn och det har jag verkligen ingen lust med!!

så jag ska ta mig en cigg o sedan krypa ner i sängen

Puss puss

Söndag - över

2010-03-28 / 21:16:40

Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig...
Ja då va det kapitlet över i mitt liv, sista gången i en glassbil igår...kändes både skönt o konstigt...men kommer va skönt o slippa jobba kvällarna o värmen på sommarn o allt sånt jobbigt...framför allt skönt o slippa ta med jobbet hem...(vilket jag gjort nu det senaste 1 ½året)

Igår efter jobbet skulle det ju firas hehehe, hade bara tänkt att ta en glas med gobben o hans innebandypolare, och vi skulle absolut inte till krogen! det slutade med att jag va/blev tokfull o ragglade med till krogen (tommy gick hem, han tyckte inte jag va så rolig när jag e full hehehe) drack på krogen,på tok för mycket o sedan tog jag en taxi hem...väl hemma minns jag inte vad jag gjort, tydligen hade jag bett om hjälp för att få av mig kläderna, sedan sovit på toa en stund, för att senare ta med mig toarullen när jag lägger mig i sängen...på morgonen vaknade jag o frågade varför tommy lagt en toapappersrulle i sängen ;D hahahaha jag e bra konstig ibland ;)

Idag har vi iaf vart hemma hos mina föräldrar o firat min pappa som fyllde år i fredags, käkade mat och fikade, sen när vi kom hem började jag röjja i skåpen i köket, bland plastbunkar o glasen osv, o sen gick jag o slängde allt som inte behövdes längre ;) känner mig riktigt duktig.
Sen kom mucki o ville bli klippt, o sen fick jag äntligen va lite bakis i soffan!
Kan ju tillägga att jag inte har varit på topp idag ;) men det är ju självförvållat...

Imorgon börjar en ny arbetsvecka som inte är så lång, eftersom det är röd dag på fredag...ska snart lägga mig o hoppas att min skallebank har gått över till imorgon ;)

Puss puss

Onsdag - sjuk?

2010-03-24 / 19:56:08

Fy vad jag inte är OK, täppt i näsan ända upp till ögonen och ut mot öronen...känns inte alls kul när jag absolut inte vill vara sjuk eller kan!
ska ju köra glassbil för sista gången på lördag, och jag vill verkligen få det överstökat, alltså jag kan inte vara sjuk!!!
Sen har jag ju inte speciellt stor lust med att börja mitten av vecka 3 på mitt nya med att vara sjuk! Jag hoppas innerligt att detta är toppen på isberget ikväll och att det kommer bli bättre imorgon,dvs MYCKET BÄTTRE!!!

börjar senare imorgon, men vad hjälper det när jag ska börja tvätta 07.00 och sen på läkarkontroll innan jag börjar jobba vid 10....måtte allt flyta på bra imorgon...mamma hjälper mig med jason,vilket känns skönt!

Tommy har lagat matlådorna ikväll, det blev biff med löksky och potatis (jag kommer ha med mig lingon med) jag tror det kommer smaka smaskens! om jag nu känner nån smak och lukt imorgon vill säga ;)

Ska försöka hålla mig vaken till Greys börjar ikväll, kan bli svårt, jag somnade ju vid 8 igår ;)

Puss puss

Tisdag - promenader

2010-03-23 / 19:26:20

Oj vad hurtig jag vart idag! (om man bortser att jag tog bilen till jobbet, men det regnade ju hehehe)
efter jobbet gick jag o jason till fyndmagasinet och köpte ny målarbok och kritor, sedan gick vi vidare till hajen för att "tråk"handla dvs bröd,mjölk och ost.
Kom hem vi målade lite sedan var det dax att ge sig ut igen, blev nästan 1h promenad med Anna (jason var ju med oxå) så nu känner jag mig riktigt hurtig...
Känner mig ond bara att jag häver ut mig opositivt tänkande till stackars Anna som kämpar så hårt för att försöka tänka positiv... förlåt vännen ;)

Srn gjorde jag o jason varsin mackis och oboy, hade roligt samtal jag och han, vi satt o fantisera om vad mackorna föreställde ;) hehehe
och sen var det byta sängkläder i hans säng, och sagostund! min tanke var att han skulle somna tidigt idag...än så länge e han vaken...men jag ska snart oxå krypa ner, känner mig riktigt trött idag, på ett härligt sätt ;)

Puss puss

Måndag - surgubbe

2010-03-22 / 21:57:13

Idag va jason inte helt ok för att gå till dagis, så han fick ha en dag med sin morfar istället, vilket slutade i ett positivt resultat =)
ikväll har han mått mycket bättre så imorgon blir det dagis...
Har lite dåligt samvete att jag inte stanna hemma "själv" med honom, men jag är ny på jobbet och vill inte missa "tid" där nu i början...
det känns iaf skönt att man har föräldrar som ställer upp när man behöver det =)

Idag har kännts som en bra dag, jag har varit glad och positiv till det mesta,fram tills tommy kom hem från jobbet o va på SKITdåligt humör, vilket smittar av sig, så kvällen var inte speciellt givande...
kände verkligen för o slänga ut honom...tydligen tyckte han det var mitt fel att han inte sovit riktigt bra inatt...sen fick man sig en utskällning för att man inte hängde med i nån fackfråga inom handels....jaja jag hoppas VERKLIGEN han inte är sån imorgon igen, för då behöver han inte komma hem hehehe ;)

nu är det dax för för lite skönhetssömn
Puss puss

Söndag - cykeltur

2010-03-21 / 21:35:13

Gårdagen var det många bollar i luften, fick några städryck.Började dock dagen med en timmes promenad med svägerskan för att sen börja storstäda i badrummet,skura väggar, badkar, rensa avlopp slänga för gammla krämer osv, fint blev det iaf och det va skönt o ha det gjort...
Fortsatte sedan på resten av plejset med dammsugning och moppning av golv...nu tar det ju en vecka innan jag är redo för det igen ;)

Idag har tommy vart iväg hela em med innebandyn, jag o jason har varit på besök hos min mamma, ätit middag och sen em.fika, vi cyklade det, eller ja jason cyklade på sin cykel hela vägen dit och hela vägen hem, han var så duktig och tyckte det var så roligt =)

sedan på kvällen kom Annas mamma Annika hit, jag hade lovat att klippa henne och det blev jättefint!! och vi hade en trevlig pratstund...hon är så härlig o prata med =D
nu är det tv kväll och jag måste erkänna att jag har lite söndagsångest!
inte för att jag ska jobba utan mest för att klockan kommer ringa så förbannat tidigt imorgon,och sen att jag nog sov förlänge idag vilket resulterar i att jag kommer ha svårt att somna ikväll och jag kommer va dyngtrött imorgon....jaja en dusch imorgon o sen är jag på banan igen ;)

Puss puss

Fredag - Jävla dag...

2010-03-20 / 00:06:58

Fy fan vilken icke kul fredag det har varit!!

Börjar dagen med att försöka tvätta av mig sminket med nagellackborttagningsmedlet(!) fy fan vad det sved och jag måste verkligen vart trött/yr eftersom jag tog fel flaska (och flaskorna står inte ens i närheten av varandra)

Sen skulle jag på 3-årskontroll med Jason på BVC, han vägrar prata och till sist viskar han bara till var enda fråga " jag vet inte" vägrar säga vad det är för "saker" på bilderna hon visar upp, vägrar väga o mäta sig och efter 45min gav vi upp, vi fick en ny tid då vi kommer försöka igen...
Var inte nöjd med besöket och får stressa som en idiot för att på 10 min lämna av honom på dag o sen ta mig till jobbet. Väl på dagis så vägrar han ju vara där o får ett gråtanfall o klamrar sig fast vid mig...(jobbigt o lämna då)
stressar iväg till jobbet och hinner precis! (När tommy sedan hämtar honom på dagis, hade han frågat jason varför han inte sagt vad det var på bilderna osv, gissa vad ungen svara " jag tyckte det var tråkigt") att man inte skrattar ihjäl sig ;)

sen har det vart lite småkämpigt på jobbet idag, massa konstiga ordrar och sista 1h fick jag det värsta! en order som va totalt knäpp, ringde upp kunden för att försöka få lite bukt på det, givetvis kan kunden knappt prata svenska....jag gav upp!! det var typ droppen för idag så jag sa "nä, jag gör detta på måndag istället"

åkte hem slängde in tvätt i maskinerna,bytte lakan,åkte o storhandla på ett knökfullt hajen, vidare hem plocka upp varorna, ner i tvättstugan för o hänga upp tvätten samt lägga in ny tvätt i maskinerna, iväg för att hämta jason hos svärmor för att sen åka till donken för lite "kvällsmat" hem, käka sedan ner i tvättstugan igen...fy fan vilken skit dag, hektisk som fan....
känner mig jävligt färdig...och för en stund sen kom gobben hem, apa packad vinglar fram o småler ;)
hjälper honom att ta av han kläderna och lägger han i sängen och han slocknar med en gång ;)

Kan säga att det är JÄVLIGT skönt att jag e ledig hela helgen, så imorgon har jag tänkt att ta en liten promenad ihop med min son....det är allt som är planerat och det känns väldigt bra!!!

Nu får jag nog lägga mig, för ögonen går i kors...

Puss puss

Torsdag - fikastund

2010-03-18 / 23:00:13

Fick sovmorgon i morse, så gott o få sova ut och imorgon är det likadant, börjar senare och jobbar lite längre...

Idag efter jobbet kom pattsy förbi för en fika, vi hade så himla mycket att prata om och ta igen så det var en härligt fikastund ;)

Sedan hade jag och Jason en liten ritstund, så härligt och få egentid med honom och va lite kreativ.
Tommy jobbade över idag o var inte hemma innan vid 8...
och imorgon är han inte hemma på hela dagen...men men det får gå, jag har ju tvätten att göra när jag kommer hem från jobbet...

Puss puss

Onsdag - fikapaus

2010-03-17 / 21:12:15

Idag har vart en bra och positiv dag, mycket skratt o fniss på jobbet, alla var lika trötta och glada...och jag kan itne fatta att det redan är onsdag, dagarna springer iväg, antar att det är för att man trivs =D

Men tydligen fattar inte alla att man bytat jobb, blivit lite smått trakasserad från en gammal kollega via sms idag, vill bara säga "fråga inte mig, fråga din chef, jag jobbar inte där längre!" men mitt stora problem är ju att jag e för snäll och givetvis svarar....men efter nästa lördag så är det slut på sådana grejjer, då har jag verkligen slutat och då har jag inget med det och göra!

Efter jobbet så åkte jag o jason hem till Linda för att hämta/lämna lite grejjer, passade på o fika lite oxå, jason va så nöjd när han fick titta på barnprogram där, och alltid trevligt o hälsa på ;)

Sen bar det av hemåt med en lite avstickare till pappa för o kolla vad han hade för problem på sin dator, väl hemma dax för den däringa jobbiga matlådan...har som sagt ännu inte vant mig vid att behöva göra den varje kväll...men det gick ganska snabbt o lätt idag som tur va.

Jag o jason tog en bad o sedan sagostund, känns skönt o ha lite rutin på kvällarna nu ;)

nu ska jag titta på mitt favvo program

Puss puss

Tisdag - vägen?

2010-03-16 / 22:27:46

Vart tog dagen vägen? shit va fort det gick, jobbade o sedan försvann resten av dagen...
fick vart ute o gått en promenad med Anna iallafall, väldigt trevligt och behövligt hehehe
sen va jag uppe hos Emily o Jocke, hon behövde tidningar för dom ska flytta nu i månadsskiftet...kommer kännas lite konstigt vi har ju bott grannar med varandra i ca 4år...men men livet går vidare...

Fick gjort matlådor till mig o tommy, jag är verkligen inte van än vid att behöva göra matlådor varje dag...inte behövt göra det på 4 år...det är som o börja jobba på nytt igen...ja om ni förstår vad jag menar ;)

nattade jason med lite skrik o panik, men allt blev bra när man läste en saga =) och nu har jag fått lite tv tid med mig själv o alla bra serier plus en kopp te, ibland är bara livet så härligt =D

nu är det snart läggdax
Puss puss

Måndag - riktig arbetsdag

2010-03-15 / 20:04:37

Huuua idag känner jag mig riktigt måndagsaktig, trött o sleten med andra ord ;)
Hade en "riktig" arbetsdag idag, eftersom vi bara var 4(!) st idag på hela plejset som jobbade,(övrig personal har varit i barcelona över helgen och kommer åter i arbete imorgon) så va jag tvungen o jobba i det "äkta" bolaget och inte fjanta runt i "låtsas" bolaget.
Det va riktigt roligt o få göra det på "riktigt" men man fick va super noga så man inte gjorde fel nånstans med frakter osv...

Sen hämta jag jason på dagis och vi åkte hem till mamma o pappa och tog en fika o tjötade lite, sen åkte jag o mamma ner en sväng på stan för o hämta lite grejjer. Jason ville inte följa med utan ville stanna kvar med morfar ( jag o mamma tappade typ hakan) men dom hade haft det bra när vi väl kom tillbaka! han hade passat på o bajsat med till morfars förtjusning ;P hehehe

Sen hem o kura ner sig i soffan med värmande tillbehör, frös som bara den, fick i mig lite värmande soppa och en morgonrock ovanpå kläderna, det värmer det =)
har haft känningar av huvudvärk med så lite piller och en tidig sänggång så är jag på topp igen...
dvs jag ska snart sova ;)

har hittat ytterligare en snygg doja jag gärna velat ha ;)

Så jävla läcker =D

Puss puss

Söndag - vårstädat

2010-03-14 / 21:08:26

Idag fick jag ett jätteryck o började på o städa här hemma, tvättade fönsterna, dammtorkade, dammsög, bytte gardiner,dukar,kuddfodral och ljus det hela resulterade i ROSA! och lite ,lite grönt!
jag blev nöjd och rummet känns mycket större nu när jag har en kappa som gardin istället för "hängande långa" gardiner. det är iaf rosa i många olika nyanser, tommy var lite skeptisk först men ja jag älskar det rosa iaf, det känns så himla vårigt =)

Kan ju säga att undertiden jag höll på med detta så hjälpte tommy o jason till med att gå o slänga "skit" som stod på balkongen o skräpade. skönt o bli av med det o få lite balkong tillbaka ;)

Sen va man lite smått utmattad och slöa lite i soffan medans jason vilade middag, sen bar det av till svärmor o charsten för lite våffelfika! väldigt gott men som vanligt äter man på tok för mycket varje gång!
Handlade lite o när vi kom hem så bara njöt jag av o komma in i vårat fina vardagsrum ;)
gjorde i ordning matlådor till mig o gobben som ska börja jobba imorgon igen...SKÖNT att äntligen få lite liv i honom, ganska tradigt o ha honom hemma,rastlös i 2 veckor...så nu är vi tillbaka i vardagen igen!

Och imorgon drar en ny arbetsvecka igång igen, blev inte så mycket vila denna helgen, men nästa helg är jag ledig, får ta igen ledigheten då istället ;)

Nu är det snart läggdax bara lite ballar av stål först ;)

Puss puss

Lördag - 1 kvar

2010-03-13 / 23:36:43

Idag har jag jobbat, med mitt "gamla"jobb dvs glassbil...hade med mig en kille idag som ska ta över lördagsturen efter mig, så nu har jag 1 lördag kvar att jobba sen är det över!!! känns så jävla gött, för idag blev jag riktigt irriterad på det stället...men jag kommer sakna vissa av kunderna...
men det kommer kännas konstigt att vara ledig varje helg...så länge jag kan minnas har jag alltid (på vart enda ställe jag jobbat) jobbat varannan helg o nu ska jag sluta med det...

tydligt var jag på "dåligt" humör när jag kom hem så ,ja tommy gav upp o gick in i sovrummet...nu sover han o jag tittar tv, mina ögon går i kors o det ska bli skönt o få slippa ställa klockan imorgon...
och en mysdag med hela familjen...

kolla färdigt sen sova

Puss puss

Fredag - skit me...

2010-03-12 / 21:10:59

Hade skrivit en blogg o allt försvann, blir förbannad o orkar fan inte skriva en ny, jävla skit nät gahhh

jaja veckan har varit bra iaf, och jag trivs som fisken i vattnet!

imorgon är det jobb för min del, snart är det slut o det känns skönt o kunna släppa det o gå vidare...

nä hämta tvätt o sen säng

Puss

Torsdag - kontorsdag

2010-03-11 / 20:13:39

Idag har jag haft min första kontorsdag, det var mycket information man skulle trycka in i skallen...hjärnan känns helt överarbetad! men känns härligt att äntligen få börja jobba med det man ska jobba med...
jag tror jag kommer klara detta galant och kommer nog trivas bra.
Idag fick jag mitt telefon headset inkopplat, känns lyxigt som bara den =D

cyklade till jobbet idag, va himlans hurtigt gjort tyckte jag, flåsade när jag väl kom fram så jag o "janne" (lager kille) tog en cigg o han små skratta lite åt mig ;)

Nu ikväll har jag lagat jason snutte med symaskinen för femte11te gången, och han tycker det är lika kul varje gång, sen sydde vi färdigt hans blixten mcqueen gardin som blev snajsig, han fick välja mellan en rak eller draperad gardin, det blev rak =)

Snart är det läggdax börjar tidigt imorgon så det blir uppstigning vid 06.00. idag fick jag ju ändå sovmorgon ända till kl.08.00 rena lyxen ;)

Puss Puss

Ps. GRATTIS Pattsy som äntligen är en fulländad trollslända idag =D

Tisdag - nya jobbet

2010-03-09 / 19:00:23

Jaha då har man avverkat 2 dagar på det nya jobbet, känns ganska bra, trevliga arbetskamrater och bra stämning.Har börjat gå inne på lagret dessa dagarna o ska göra sista dagen på lagret imorgon. Så på torsdag ska jag börja men "mina" sysslor inne på kontoret.Jag har ett alldeles eget kontor med ett stort fint ekskrivbord, jätte fin data men widescreenskärm av stor modell. Jag är jätte nöjd =D har ju aldrig haft ett eget kontor, utan delat rum med chefen innan dock varsitt skrivbord men inte i denna storleken... jag är såååå nöjd och glad =)

Har inte haft några problem o komma upp på morgonen än, men i morse när klockan ringde vid 6 så ville jag bara somna om...men ja jag får ju gå o lägga mig apa tidigt mot vad jag är van vid, så det som är jobbigast just nu är nog o justera min dygnsrytm till det normala. känner mig helt färdig så snart väntar sängen...

Sen är det ju det häringa med matlåda! jag har inte lagat matlåda till mig själv på över 4 år, och nu ska man komma ihåg o fixa det varje dag...men idag fick jag två matlådor så imorgon är ju inte hela världen om jag inte äter nånting stort på kvällen för jag har redan en till godo =D

Sen har jag ju kommit på att jag ska jobba på lördag!!!! Suck o stöööön hur fan ska jag orka jobba, kommer va totalt död o gud nåde den som väcker mig tidigt på söndag (enda dagen jag får sovmorgon) jag skojjar inte jag kommer nog halshugga nån....hehehe

Nä nu ska jag natta Jas och hoppas att inte jag somnar med...

Puss puss

Söndag - trött

2010-03-07 / 20:22:38

Idag är jag trött, fick inte sova ut i morse o det straffar sig på hela dagen...fick dock sovit lite middag med jason men jag är helt färdig...så just nu ligger jag i sängen o ska strax lägga mig o sova...
Chockerande eller hur?! men ja jag ska ju upp tidigt imorgon, måste ju va utvilad första dagen på mitt nya jobb!
är lite nervös men det försvinner lite in i mängden av all min trötthet, bara jag får sova i natt....

Jason har vart skitdålig idag, vi har haft funderingar på om det är öroninflammation,men jag e skeptisk...kan bara va en förkylning som satt sig lite fel...för har man öroninflamation vill man väl inte ligga ner hela tiden?! det ville inte jag när jag va liten o hade det iaf, men det är det ända jason gjort idag, legat ner...jaja vi får väl se hur han mår imorgon, har iaf tvingat i honom lite alvedon nu så han kan sova i natt.

Va ute på krogen igår...va la sådär, och slutet va inte o tala om...det får bli slut på dom här dumheterna nu...hmmmfrrp!

nä nu blir det sova, Natti natti

Fredag - Det är över nu...

2010-03-05 / 22:55:11

Men jag kommer ihåg alla dagar med er...Hahaha som jag fick till det... ;)
Jaaa, då har man jobbat färdigt helt på vardagarna i en glassbil...känns väldigt konstigt faktiskt...

Jag fick tatt med mig jason till jobbet idag...han älskar ju verkligen glassbilarna, så vi åkte ner o åt en glass prata lite med bossen, fick lite "tjänstledigt-papper" osv...
Sen åkte jag o Jas o tankade med den stora blå o sen vidare upp till varberg där jag släppte av honom...han var så stolt/nöjd där han satt i bilen o log och skrattade, pratade i massor om allt och ingenting...
Synd att jag itne vågade att ha med honom en hel tur, men risk finnes väl att hela glassbilen skulle va förstörd inuti hehehe...

Nu sitter jag här i soffan och njuter, precis käkat ost knäckebrödsmackor o dricker en STOR kopp te...blev på partymood när jag körde från jobbet, lyssna på högsta volym (guns n roses) i bilen o bara njöt av att köra därifrån...
Känner nästan för att supa till det nu...men det får va... Men imorgon kanske, någon som mer är sugen?!

Imorgon blir det iaf en bio dejt för mig och Jason med Daniel o Linus, det blir mumintrollen denna gången, kommer nog bli trevligt, eftersom både jag och daniel har våra barnasinnen kvar, vi har ju nästan roligare än barnen hahahah

Nä nu ska jag dricka upp min kopp sedan sängen...

Puss PUss

Torsdag - Irriterad

2010-03-04 / 22:54:35

Nu är jag sådär smått jävla irriterad....känns varken kul eller inspirerande... Idag var EGENTLIGEN min sista dag på HG, men för ett tag sen frågade bossen mig om jag kunde hoppa in imorgon på kontoret o fixa det sista osv...visst kan jag väl tänkte jag....
Men Shii fick jag, Imorgon ska jag ut o köra istället...Jag är INTE nöjd med detta...och tommy som hoppar runt på kryckor o ska försöka ta hand om/aktivera Jason är DEFENITIVT inte nöjd!
Han sa nånting om att " han kan ta HG o köra upp det i röven någonstans" osv...
Jag förstår honom,helt i hållet och känner mig lite besviken, för det är inte kul o avsluta 4 år på detta viset, men det är kanske vad som behövs för att gå vidare helt i hållet...som det känns nu så vill jag inte komma tillbaka...

På måndag börjar mitt nya liv och jag är lite små nervös men efter detta idag så är jag bara jävligt taggad, det ända jag är rädd för är att jag ska försova mig eller nått sånt hemskt... får väl ställa 2 väckarklockor på måndag hehehe...

Nu är jag trött o fortfarande irriterad men jag ska lägga mig o försöka sova av det värsta...
Tur att jag avslutade sista hemma hos anna o billy,frida som köpte glass o fick mig på lite bättre humör ;)

Puss puss

Onsdag - utskälld?

2010-03-03 / 23:43:03

Åhh vad jag önskar jag hade en massa pengar!!! sitter just nu på en av mina favvosidor på nätet o hittar hur mycket snyggt som helst, som jag givetvis vill ha! men icke säger min kära plånbok...
Väntar förövrigt på pengar från dom satans ***** försäkringskassan...ringde dom i veckan för att skynda på lite...men än sålänge ingen skymt av mina slantar...snyft...

Är inne på sista veckan nu, och givetvis ska man bli utskälld som fan av nån som inte ska handla...hmmm...orkade inte bry mig om vad han sa så jag hoppade in i bilen o körde....kommer ju inte komma tillbaka dit igen nån mer gång (förhoppningsvis) så vad gör det?!
imorgon är det min sista tur (hoppas jag) MEN eventuellt så får jag väl köra på fredagkväll, men men det är ju iaf nån extra peng...

Nu får jag glutta vidare o önska att jag kunde köpa det jag vill ha, snart säng

Puss puss

Tisdag - invalido...

2010-03-02 / 09:37:54

Kan berätta för er att det är INTE roligt o ha en invalidokarl hemma som vill ha det, som är törstig,som inte kan bära sitt kaffe, och som senare vill ha en kopp till... när är det min tur o bli så uppassad?
skönt att man ska jobba imorgon så man får lite lugn o ro ;)

Idag är min lediga dag, dvs jag har hela röven full med sysslor som ska göras...har precis käkat frulle, strax ska jag in i duschen, för att senare dra igång o börja tvätta,samtidigt som jag ska göra en klippning och köra o hämta svärfar för att köra in honom till stan...och eftersom tommy inte kan hjälpa till känns det lite smått mycket just nu...
Men sen är jag expert på o förstora allt i förväg o sen när jag väl är "i" det, så känns det inte så stressigt/jobbigt!

nä nu får jag sätta fart...Puss o hej