Tisdag - inte min dag

2010-08-31 / 20:56:39
Nä det har verkligen inte varit min dag idag på  jobbet... skickat fel o stansat fel...o puhhh tala inte om det...
skickade en pall med varor till malmö som egentligen skulle till värnamo...snacka om tankspridd....
sen stansat helt fel vara jajaja alla gör vi fel sa Marie på jobbet o smålog o jag ville bara döööö!!

O jag har vart så jävla trött idag...kanske beror det på att jag har en liten förskyldning som ligger o vill bryta ut medans jag vägrar...kan inte bli sjuk nu juh!!

Tagit mig en promenix idag med Cilla o Loke, sen stekte jag pannkakor i all evighet...två timmar... många blev det ;)
orkade dock bara 2st men men, då finns det säkert tills imorgon med ;)

o nu ikväll fick jag vart på o hajen o köpt en massa god frukt mumma...

tänkte bädda ner mig nu är trött som sagt o ska försöka vara lite utvilad imorgon när klockan ringer...för idag ville jag verkligen inte stiga upp!!!


Puss puss

Måndag - trött

2010-08-30 / 21:47:59
Puh är riktigt trött, kanske beror det på ingen powernap idag efter jobbet ?! hmm

Efter jobbet har jag klippt smuts (linda) sen passade jag på o dammsuga o tvätta golven innan jag hämtade jason hos min mamma, hon var snäll o tog honom efter dagis en stund. sen hem o då väntade farmor på oss...jason fick lite kläder o leksaker av sin farmor, sen lekte dom medans jag lagade mat. för att sen leka lite till medans jag tog några varv på slingan med Cilla... skönt o ha en svärmor som ställer upp för lite barnvakt medans jag motionerar ;)

Sen fick jag sålt en av jasons gamla pop overall på nätet med...o jag gick med vinst ;) med 20kr mer än vad jag köpte den för...inte illa ;)
så det har varit en bra dag idag...

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är riktigt trött, somnade nästan när jag la jason, så God natt

Puss puss

Söndag - storhandling o brödbak

2010-08-29 / 22:17:58
helgen är över... varför går den alltid så himla fort?!

Känns som man knappt hunnit med nånting...igår var jag o tommy ute hos virre på kvällen o grattade henne på hennes födelsedag tillsammans med massa vänner!
Innan på dagen var vi snabbt i kungsbacka dvs mindre än 1h, så jag fick köpt nya löpardojor...min gamla har några år på nacken...

Så idag när jag vaknat o käkat var jag ju tvungen o ge mig ut o testa =)
kanon bra inga skav o jag nästan flög fram ;) så trotts att jag tyckte dom var lite dyra så är det helt ok!
och min älskade var ju snäll o betalade...för tydligen hade jag inte det beloppet på kortet (pinsamt i kassakön)

Sen har jag varit o storhandlat mat för första gången på evigheter typ, lagat mat o faktiskt ätit riktig mat nu ikväll...ingen stor portion men ändå så man fick tugga lite ;)

Känns trotts ingen stor förlust på vågen denna vecka, helt ok! jag har fått nya vanor i mitt liv o jag känner mig piggare i själen!

Fick även bakat lite bröd idag, flera år sen sist ju...bakade jämt eget bröd förr men sen försvann tiden... så mums bröd väntar imorgon ;)

Puss puss

Fredag - Inventering

2010-08-27 / 22:22:09
Idag har vi haft lite inventering på jobbet...nu inser man hur mycket grejer man säljer från jobbet...mycket är skit oxå ;) men mest roliga grejer ;)
jag,gabbe o david provade olika hattar medans vi räknade o skrattade gott =) så det har varit en rolig dag på jobbet!! =)

när jag kom hem så tog jag mig en lite powernap,sen var jag ju tvungen o ge mig upp i skogen o klockan var kanske lite väl mycket för jag var helt ensam på slingan...lite smått läbbigt, jag gick o kollade mig omkring hela tiden, livrädd för "äckliga gubbar". inte en människa jag mötte, så tydligen efter kl.20 en fredagskväll har folk annat för sig att göra än att motionera ;)

Innan jag gick hem så gick jag till mamma o pappa o hämta ett par skor mamma hade tagit hem till mig från sitt jobb... mina gamla har släppt lite i sulan...inte så praktiskt ;)

Här e dom, min nya vardags/fest stövel lagom klack så man kan gå en bra bit utan smärta, samt gott resår upptill så man kan ha byxerna innanför o ändå kunna stänga ;)
jag gillar dom iaf =)



Hittade en söt bild, när jag tömde kameran.

Jason matar Nala med en banan (skall tillägga att Nala älskar verkligen banan)


Puss puss



Ps. länk till Amanda , Måltidsersättning detta är det jag går på ;)

Torsdag - över halva

2010-08-26 / 21:23:53
Igår var det mycket känslor i kroppen....idag är jag tillbaka i mitt rätta jag...fokuserad som satan...
Känns bara som jag inte vågar ställa mig på vågen o tjuvkolla... har nu gått lite mer än halva tiden med min diet...motionerat varje dag flera gånger både med cykel och promenader.

Förra gången blev det 5kg men då hade jag högre startvikt än vad jag började på denna gången, därför tror jag inte jag kommer gå ner lika mycket denna gången. men jag har iaf fått in lite rutiner i mitt liv, just att jag går en sväng i skogen varje dag...o det ska jag fan hålla fast vid....jag måste om jag inte ska bli tjockis igen... magen ska bort nu, jag har fått nog ;)

Det ända positiva med dieten just nu är att jag har mycket mer tid över till annat bara för jag slipper laga mat om dagarna vilket brukar ta en timme om inte mer...så helt plötsligt hinner jag med mycket mer om dagarna bara för jag slipper stå vid spisen...tummen upp för det ;)

Imorgon blir det inventering börjar 07.30 o håller på tills sent när vi e klara....o sen hela helgen...än vet jag inte hur jag jobbar...
och jason är hemma från dagis imorgon...studiedag så tommy är pappaledig...då kan dom ha en far o son dag =) behöver dom nog ;)

nä nu dusch sen säng...

Puss puss

Onsdag - rensa?

2010-08-25 / 22:05:38
Har lovat min kära vän mucki att inte bli bitter...bitter över det jag aldrig blir... men nu sitter jag här o drömmer om hur det kunde vart om jag valt annorlunda på vissa vägar här i livet... men jag tror ändå att det kommer komma en tid...

Känner mig bara helt enkelt ur funktion just nu... en jävla massa känslor inom mig som sprängs på olika vis...
måste rensa mig själv o känna efter... men det finns så mycket jag saknar..som fattas mig!

Mitt glada yttre är det en fasad av en krossat inre fyllt av ensamhet?!

Många deppiga höstfrågor nu...men här är det ända stället jag bara kan skriva fritt... utan att få massa svar man inte vill ha ;)

Puss

Tisdag - första dagen...

2010-08-24 / 06:45:44
igår va det första dagen med diet...o första dagen är värst....man e hungrig o trött o jag hade super ont i huvudet...
men det gick...o nu sitter jag här o äter min shakefrulle...ganska ok man tänker ju på att det kommer bli bra i slutändan!
fick vägt mig igår med innan jag började, ska bli intressant o se hur många kg som rasar...

promenerade med cilla igår efter jobbet, tvättade även...sen tränade tommy, men det var ganska skönt o få va själv när man är hungrig o lättretad ;)

nu ska ja dricka upp det sista o sen göra i ordning lilleman för att sen försöka cykla till jobbet i den här stormen ;) hmmm kan nog bli lite motstånd ;)

Puss puss

Söndag - nya tag

2010-08-22 / 20:47:12
Nu har bestämt mig för att ta hand om några sista kilon på kroppen som ska bort...o jag ska börja imorgon...
kör pulver diet i en vecka...gick ju ner 5 kg förra gången...så gör jag det denna oxå så e jag jätte nöjd =)
så imorgon innan jobbet ska jag väga mig o sen får vi se om en vecka om det är nån skillnad...

Idag har jag haft mysdag med jason...älskar när jag o han är ute o går, vi har så härliga konversationer...pratar om allt o inget...även om han kan vara "pain in the ass" ibland så är det dom här små stunderna som gör livet underbart med att ha barn! skulle aldrig ångra honom för allt i världen...

Vi grillade nu ikväll hemma hos mamma o pappa, tommy spelade innebandy o sedan skulle han coola ner sig så jag o jason stannade extra länge där...sen gick vi hem o badade...eller inte jag...o han somnade på stört. o jag börjar känna mig lite trött i ögonen...

och jag sitter o funderar på om jag ska testa o gå till jobbet...frågan är hinner jag? allt beror på hur trött jag e när klockan ringer imorgon... ;)

Puss puss

Lördag - egen tid

2010-08-21 / 22:49:27
Idag har jag fått lite egen tid...och det är guld värt! man får lite mer ork och lite mer tålamod ;)

Jag o min kära lollo tog en sväng på stan o gick i varenda tjej affär o glodde o tittade o kände...vi pratade o skrattade o livets kändes så himla bra!
fick shoppat lite oxå...

från lindex, blev bara så kär i den ;)




Och sen en sväng in på gina, självklart var jag tvungen o köpa ett nytt svart linne, eftersom mitt gamla är sletet o sönder...


Blev även en ny väsk/plånbok...fast knallrosa och så är det små söta döskallar på =) me likee=)

Sen när jag kom hem var jag lite trött, så det blev en powernap...
För sen hade jason bestämt vad som skulle ätas till kvällsmat och det var PIZZA!!
så vi åkte till campino o käkade där för engång skull...
Sen ville tommy ha lite egentid så jag o jason fick gå till Mamma/mormor o pappa/morfar o spendera lite tid...alltid lika givande...o sen gick vi alla fyra en mysig promenad hem igenom skogen...

O sen kan ju inte jag bara sätta mig o slöa, Näää jag börjar röjja runt i städskrubben o slänga massa gammal skit jag samlat på mig o glömt av att jag ägde osv...sen när det var färdigt då kunde jag sätta mig i soffan o slappa...

Jag tror jag har nån förkärlek till o slänga o röjja bland saker för att sen få köpa nytt... ja ibland blir jag inte klok på mig själv...

Puss puss

Fredag - Fast

2010-08-20 / 22:53:52
Idag fick jag ett glädjande besked =D
Igår mailade jag min chef som sitter nere i Fjälkinge o frågade om min anställning med tanke på att min provanställning snart går ut... och jag fick inget svar...
Men idag på morgonen ringde han o sa Givetvis är du fastanställd nu, så jävla skönt det kändes =)
är riktigt lycklig för detta =)

Speciellt nu när det är varsel på tommys jobb igen (3:e gången) o det verkar väl som det är tommys tur nu =( besked ges på måndag...så det är ju skönt att en av oss får ha jobbet kvar... men jag hoppas på det bästa att han får stanna... men ja man vet ju aldrig...

Idag har vi ätit grillat till kvällsmat...tommy skulle tvunget grilla...han stod i ösregnet med paraply o grilla... skrattade åt honom, men han skulle tvunget grilla hehehe
men vi hade en väldigt trevlig matstund senare, jason åt jätteduktigt o vi fick sällskap av Rosie o Leia...

Skönt med lite helg nu, var som ett kolli i morse när jag vakna...så imorgon vill jag iaf sova till 8 eller 9 om man får ;)

Puss puss

Onsdag - finna nytt?

2010-08-18 / 22:26:33
åhh vad keligt det är att vara vuxen...ibland önskar jag att jag var ett litet barn igen, kunde bara leka o ha roligt hela dagarna utan något större ansvar o behov.

Känns som jag förlorar allt...och det är svårt o finna nytt...man tror man har nått o vips så är det borta...
jag försöker o försöker, men handlar det inte om o få nått tillbaka med?
förlåt att jag pratar i gåtor, men jag vet inte hur jag ska förklara mig...



Idag har tiden bara runnit iväg...efter jobbet försökte jag röjja upp lite här hemma...känns som det jämt är skitet, kanske beror det på katten...ja vi skyller på katten, lättast så ;)

Sen kom yvonne med hennes döttrar, så jag klippte dom...

sen åkte jag o handlade lite mat...lika keligt som vanligt men ett måste...

sen myspys med familjen och nu väntar nog sängen...

Puss puss

Tisdag - pinklady

2010-08-17 / 21:31:48
Idag har jag lekt med mitt hår igen =) vi har fått in jätte häftiga färger på jobbet, så jag fick prova lite =)
valde förstås ROSA som även ska lysa i uv-ljus.
blev kanske lite skrikigt men det kan va kul o ha lite färg i håret för en stund ;)



Varit på ikea idag med mamma efter jobbet, jason var givetvis med...fick köpt nån enstaka pryl som e bra o ha ;)

o nu ikväll har jag ju då färgat...

nu ska jag snart nana så jag är pigg o utvilad imorgon =)

Puss puss

Måndag - bitter...

2010-08-16 / 20:33:10
Känner mig så jävla åtsidosatt idag...tror bägaren rann över lite....för när fan är det min tur o få göra nånting?!
allt började när vi kom hem...jag ställde mig o lagade mat, när det var färdigt tog jag min gitarr o satte mig på balkongen för att få lite egentid....men icke! jasons blöja hade läckt (han skulle sova) o tommy kollade på ett "viktigt" program på tv:n. så vem får fixa allt? jo jag! jag som aldrig får en stund över till mig själv, o speciellt inte nu när tommy är borta 3-4 kvällar i veckan o 1 dag per helg...Jag blev vansinnig...kan man inte ens få 30 min för sig själv när jag är "ensamstående" med lille skrutt resten av hela jävla veckan...tydligen inte...
så jag la mig i sängen med lilleman o kokade, jason somnade o tommy åkte iväg o tränade i vetskap om att han borde avlasta mig mer när han e hemma så sällan....
trött på o dra hela jävla lasset själv ALLTID!!!

det var inte såhär jag trodde det skulle bli....


så då har jag fått avreagera mig lite...skönt att måndagen är över...4 dagar kvar sen är det helg...o denna helgen ska jag va lite piggare än förra...
har dock inga planer, antar att tommy ska iväg på nån innebandy grej, så det blir väl myskväll med jason =)

Puss puss

söndag - kalas

2010-08-15 / 11:47:31
Idag ska vi på kalas, dvs snart, för svärmor fyller år idag! GRATTIS!!
pojkarna ska äta marulksfrikase o jag ska äta fläskfile mumma =)

känner mig fortfarande inte helt kurrant....helt otroligt att man kan vara kass så länge...men imorgon måste jag till jobbet så jag hoppas att lite jobb kan lindra det sista ;)

igår gick jag o jason o min mamma på stan o köpte presenter till svärmor, sen efter 3h var jag helt färdig så jag va tvungen o vila 2h när jag kom hem...sen åt jag o jason han favvo, pannkakor med sylt o grädde...sen var det film o popcorn...o vid 8 tiden när jason somnat kom tommy hem efter en heldag med innebandy...

sen va det lite tv o läggdax...ganska kelig helg men det beror ju på att jag inte är helt ok i kroppen...jävla virus!!

Nä nu måste jag göra mig vacker...

Puss puss

Fredag - sjuk

2010-08-14 / 00:07:14
Åhh vad jag hatar att vara sjuk...sjukt tråkigt ;P

Började redan i onsdags, men bröt ut helt på torsdagsmorgonen...så inget jobb för mig varken torsdag eller idag...
känner mig pytte pytte piggare idag...o imorgon hoppas jag att jag är helt återställd!

Har haft små stunder idag som har varit riktigt bra, när jag inte fick mina febertoppar vill säga...
Så jag tog fram saxen o började klippa...3 klippningar senare är jag någorlunda nöjd...
kort blev det, men jag har kommit på att jag trivs mycket bättre i kort hår än mitt gamla långa tråkiga...man blir liksom så vanlig o tråkig i långt ;)

Ioförsig så har jag nu pyttekort på ena o långt på andra...me likee osymetriskt =)
Har försökt få en bra bild på håret, men bilden gör sig inte bra...ser bättre ut i verkligheten än på bild...så jag dritter i det...ni får se när ni ser mig =D


nu ska jag lägga mig o få min skönhetssömn...ska försöka gå på torget imorgon om min kära kropp orkar ;)

Puss puss

Måndag - Danmark

2010-08-09 / 23:16:26
Hela helgen har jag o min lilla familj spenderat i DK, vi har varit på fiskfestival i Hertshals o tommy har fått gå utmed kajen varje dag o titta på sina älskade båtar ;)

o lördagen blev det kalas för hela slanten...massa öltält o liveband överallt, lite småberusade blev vi allt...men mycket mysigt o trevligt =)

söndagen var vi på nordsjömuseumet o kollade på massa fiskar...jason var lite fashinerad av alla grejjer...
hälsat på släkt o vänner till Charsten (plastsvärfar) vi bodde ihop med svärmor o charsten. dom var där en hel vecka...

O jason har åkt färja för första gången...lite små spännande =)

kom hem väldigt sen igår...var hemma vid halv 12, så dagen idag har varit tröttsam...fick lägga mig o vila en stund efter jobbet...
hoppas denna veckan går superfort, så man kan få helg igen...då vill jag va hemma o vila upp mig ;)

Puss puss

Onsdag - blåtira?

2010-08-04 / 22:13:27
Ajjjj! smärta under ögat!!!! tydligen gillar inte jason när jag pratar i telefon med hans morfar, för han nitade sin stenhårda nappflaska rätt i ögat på mig...eller ja på den tunna fina huden precis under...svullnad var ett faktum...arg som ett bi står jag i köket med en syltburk tryckt mot kinden o räknar till 10 för o lugna ner mig...vilken smärta!!

Har jobbat över varje dag, men inte idag jag orkade inte...så jag för göra den sista tygbiten imorgon...det ska jag väl hinna med ;)

Tagit mig en ordentlig spring/gå tur i skogen idag...allt för att det gjorde så satans ont i kinden på mig...gött efteråt när man rört sig... som jag sa till grannen...jag tränar för after beach hahaha kanske är i form nästa sommar hehehe.... om jag nu lyckas hålla detta ;)

Nä nu blir det läggdax, ska bli intressant o se hur man ser ut imorgon ;)

Puss puss

Måndag - drama

2010-08-02 / 20:47:33
Än håller det i sig...trots jag va apa trött efter vi grillat o ätit nu ikväll tog jag musiken med mig o gav mig i skogen o var lite hurtig...jag e fan stolt över mig själv! =) bara jag håller detta nu...

Idag har det varit drama på jobbet...på lunchen idag fick min kollega ett epilepsi anfall, det var nog det värsta jag sett...riktigt obehagligt och han föll så illa så det blödde massor i bakhuvudet så ambulansen kom o hämtade honom...men han mår bra nu, så jag antar han kommer o jobbar imorgon...men riktigt läbbigt o se nån vara helt frånvarande o bara skaka o tugga fradga, helt likblek...tur att det inte gick värre....

Jobbat över idag med...blev 1h över tid...kommer antagligen bli det imorgon med...håller på o sy (ja ni såg rätt) det är mässa nästa vecka o ingen på jobbet är lika duktig som jag på o sy...så jag har släppt min skrivbord o bara engagerat mig i tyg idag...o mer blir det imorgon o på onsdag hoppas jag att jag är färdig med allt!

Nä nu blir det tv i sängläge...dödstrött!

Puss puss

Söndag - skogspromenad

2010-08-01 / 21:00:03
Efter all flötmat som har flödat i helgen så kände jag mig illa tvungen att ge mig ut på en ordentlig promenad nu ikväll...fram med mp3 spelaren o joggingdojjorna o full fart...hade ett väldigt bra tempo, jag till o med sprang vissa sträckor...nu ska man bara försöka ta sig i kragen o göra det varje kväll...visst att det kommer gå ;)

i torsdags var vi på status que, helt ok lite väl kort konsert bara tyckte jag o sen var ju nån lite överförfriskad men en lyckad kväll en då. som inte blev så sen o det var bara bra för det var inte roligast o gå upp o jobba dagen efter...

och tommy har vart i smögen nästan hela helgen o spelat innebandy o partajat en hel del med...antar jag
o jag o jason har haft det mysigt...
i lördags gick vi på stan tillsammans med linda o kalle...jason fick tattueringar på torget så han var nöjd =)

o sen på kvällen ringer tommy o säger att dom kommer hem...jag hade inte förväntat mig honom försen söndagkväll men jag var glad o ha honom tillbaka :)

idag har det tvättats o sovits...vart helt färdig i kroppen...o på väldigt dåligt humör...så det är skönt att denna dagen snart är slut...
och imorgon börjar en ny arbetsvecka...o på fredag åker min lilla familj till danmark på minisemester!

och idag fick jag äntligen tag på ståplatsbiljetter till volbeat, så nu har man nånting o längta till på hösten oxå =)
ska bli kul med ett nytt album oxå, det är redan förhandsbokat =)

Puss puss