Torsdag

2010-12-30 / 23:26:42
Usch idag bröt min sjuka ut... kom till jobbet men blev hemskickad med en gång...o tur var väl det,var helt färdig och har sovit hela dagen...men jag e varken snorig eller så utan bara helt utmattad och ingen ork...

när tommy kom hem från jobbet så åkte vi o handlade, helt färdig efter det...men fick handlat det som behövs till imorgon. så nu skall jag bara vila upp mig och inte bli sjuk.

Hade en underbar morgonstund med jason idag, vi myste i sängen o kollade barnprogram o han säger "Mamma du är min sockertopp" älskar den ungen.

Och nu ikväll satt hela familjen vid matsalsbordet o byggde med lego och verkligen hade det super mysigt, dom stunderna gör att det verkligen e värt allt!!! älskar mina pojkar!

Nu sover dom i varsin säng o jag har kollat kärleks komedi o lipat som vanligt ;) men jag är sån, yber känslig på alla sätt o vis. eller har jag bara för bra kontakt med mina känslor ;)

Funderar nu i slutet av året på det gångna året, mycket har hänt, förändrats,blivit sämre samt bättre.
Men idag är jag ganska nöjd och jag hoppas det nya året bara blir bra ;)

Puss puss

Onsdag

2010-12-29 / 21:06:59
Hade lite planer som gick i stöpet idag...
det är verkligen inte min dag, mått pissigt idag på jobbet, trotts det har jag jobbat heldag idag!
Eftersom alla andra på jobbet är sjuka =/

kommer hem o skall börja tvätta, kommer ner o en maskin av 2 är sönder. sätter igång den maskinen som ej är paj o går upp, kommer ner 1h senare för att fortsätta tvätta (idag var det 3 maskiner tvätt att tvätta,då jason kissat ner sig själv utomhus idag) men till min förvåning så har den hela maskinen ballat ur o vägrar tvätta. o tvättar den så tar den inget tvättmedel eller sköljmedel...Blir galen!!!

men nu äntligen efter flera timmars slit är tvätten tvättad! maskinerna är felanmälda och jag är helt slut!!

Hade ju tänkt att jag skulle ha handlat inför nyår idag, tittat på recept o allt skulle va frid o fröjd, men ack vad jag bedrog mig ;) är dock alldeles för trött o sliten efter att ha spanat på tvättmaskinen i flera timmar så jag orkar varken leta recept eller göra nått annat än att lägga mig i sängen...

Vilken otur jag verkar ha alltid... men men snart nytt år o nya tag o kanske lite mer tur i mitt liv ;)

Puss puss

Tisdag

2010-12-28 / 20:44:40
Försöker hålla mig frisk i detta sjuka land, nästan 2/3delar av jobbet är sjuka,
och jag känner hur jag börjar bli sämre o sämre...
Igår gick jag o la mig vid 7 gick upp vid halv 7 i morse, fortfarande as trött...
men men skam den som ger sig...

Bara tagit det lugnt efter jobbet idag, och druckit massa te.
passade på o klippa mig lite med o duscha.

Sitter o funderar på efterrätt på nyår...kanske har jag hittat nått men men vi får se vad det blir för smarrigt.
men har ni tips? jag tar gärna emot ;)

Puss puss

Nytt

2010-12-26 / 22:25:10
Idag har jag gjort saker för mig själv =)
Och det behövdes,och jag känner mig väldigt glad!!

Först har jag varit i stan på rean,hittade 4 plagg varav 3 är till mig.
Sen danskmiddag hos svärmor & charsten,mycket gott blev proppmätt!!

Sen åkte jag hem till Lotta i tvååker som snällt gjorde i ordning mina naglar =) med lite drama emellan... men jag hoppas det löser sig för johan! där emot är jag inte van nu att ha långa naglar,så det tar lång tid o skriva detta inlägg,är lite smått invalido hehehe, men vill man vara fin får man vara lite handikappad!



Sängen snart, för imorgon är det jobb!!

Puss puss

Juldagen

2010-12-25 / 22:43:13
Denna dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig...men men jag får väl göra det en annan gång antar jag... är nog lite deppig för tillfället...


Men Julaftonskvällen blev väldigt bra, jason blev så glad över alla klappar han fick,förutom dom mjuka... ;)

och jag fick fina klappar jag med,nya kläder, en ny "stinky", parfym, lotter,pengar och en fritös.
Fritösen invigde vi idag, mumma vilka goda pommes, väldigt farligt kommer antagligen bli asa tjock nu ;)

Jason väckte oss imorse med att skrika " NU SKALL VI BYGGA TÅGBANA MAMMA!!!" det var bara att stiga upp o börja bygga. Han älskar verkligen sina tåg mini stighelmer ;)


Så dagen idag har varit slappis dag, lekt med alla leksaker,kollat på massvis av filmer!



Slänger in en bild på mig i min tomteklänning =) söt skall man vara på julafton ;)

Nu blir det sängen...sista dagen imorgon, sen börjar arbetsveckan igen...

Puss Puss

Julafton

2010-12-24 / 16:05:49
Alla andra dagar det senaste har varit skit, men idag när vi vaknade upp kändes hela jag som ett lyckligare jag!

Vi började med att öppna våra morgon paket, jason fick toy story 3 på dvd, samt lego från rikard och så öppnade han sin paket från dagis, något slags avtryck på hans händer, jättefint!



Sen åt vi frukost o byggde lego samtidigt...För att sen duscha o göra oss fina.

Åkte sedan ut till Allan/Farfar i Dagsås, drack nån kopp te/kaffe öppnade klappar o tittade på tv, trolltyg i tomteskogen.

Jason fick sitt efterlängtade Lokstall av farfar.Han blev väldigt glad över detta.


Tommy fick nån whiskey han önskat sig och jag fick ett väldigt fint kuvert =)


sen bar det av hemåt o jag o jason har kollat på film.

o nu är det dax o göra sig i ordning för att åka till Mamma & Pappa o fira julen med tomte, julmat och paket!!

Hoppas det blir en trevligt afton, för hittills kändes det himla bra!


God Jul

Puss puss

Torsdag - blod & tårar

2010-12-23 / 21:59:56
Slitit som ett djur idag för o hinna allt som skulle fixas.
Började med att tvätta för att sen hinna med o hänga upp o vika INNAN jobbet och dagis.
Men jag hann och vi kom båda två i tid, arbetsdagen var inte vidare lång dvs max 3h! Lagom tycker jag allt ;)

Hade avsked på jobbet med, sista arbetsdagen för våran platschef, fina tal hölls o en o annan tår syntes till. Även Julklappar delades ut,choklad och champange!
Sen var det raka vägen till Dagis, hämta Jason, Hem och umgås lite med Rikard, vi bytte julklappar o trixade med datorn,min och tommys.
Sen bad jag min pappa vara barnvakt åt Jas en stund medans jag skulle ner på stan och fixa det sista, fick köpt "finkläder" till Jas, samt nån julklapp och ett besök på systemet. Skulle handlat mat med, Men mina armar räckte inte till.
Så hem o fixa lite, få i jason mellanmål o sen ut igen med honom, först till fyndmagasinet o sen när tommy jobbat klart så möttes vi hemma hos Hans mamma o Charsten.
Jason klädde granen, sen åt vi gröt o julskinka.
Efter detta stressa vidare till Hajen o handla pålägg o sånt. För att komma hem o slå in dom sista klapparna!
NU äntligen är det över, vi får väl se om det blir nöjda miner imorgon eller hur det blir.

Jag e nöjd och jag hoppas morgondagen blir kanon, Huvudsaken är att Jason blir glad och det tror jag verkligen han kommer bli!! =)
Puss puss

Onsdag

2010-12-22 / 19:42:36
jaha det är som det är...orkar inte bry mig...kändes så himla bra med jul för en vecka sen men nu orkar jag inte bra mig, jag rycker på axlarna bara...

O alla som känner mig veeet att jag älskar paket! men idag var jag nere o inhandlade ett par nya jeans som tommy skall ge mig i julklapp. Så sa han när jag kom hem,
jaha o vad skall jag mer köpa?
Inget, svarar jag.
Men du blir ju inte nöjd med ett paket!!
Jooo, för jag önskar mig inget o orkar inte bry mig...
fuck jag hoppas det vänder... men men jag behöver nya jeans, o varför köpa en massa onödiga grejjer?! blir glad om min lilla familj kan vara sams o ha det bra, då är jag nöjd!

jaja jag skall sluta vara gnällig o bara negativ... men i år ser jag verkligen ingen tjusning i nånting... Hinner inte ens mellandagsrea för man skall på middagar o äta o äta o ÄTA!! åhhhhh.....

Nä imorgon, blir en super stressig dag...men jag skall väl lyckas o få ihop det, hoppas jag ;) Och sen slutar man lite tidigare, men inte hjälper väl det, desto mer att hinna med ;)

Puss puss

Tisdag

2010-12-21 / 21:27:30
Gött bara två dagar kvar denna veckan...
hade ju varit skönt om man bara kunde umgås vi 3 i familjen en större del under dessa 4 dagar jag e ledig...men så blir ju inte fallet...o jag e lite smått piss...måste man ses varje dag bara för det är jul?!
Jag vill ju umgås med min familj själv ibland oxå, vi ses ju som sagt inte så ofta allihopa....men men antingen får jag säga ifrån o bli den hemska eller så är det bara att bita i det sura äpplet o låta det va...men en viss känsla att det blir "tradition" o kommer pågå såhär i all evighet...SUCK!!! vad fan gör man?!

Allt detta har förstört min julkänsla jag har haft nu...o nu känner jag bara "ähh vi skiter i julhelvetet" så hemskt...men åhhh jag e fan förbannad o frustrerad!!!

jag hade verkligen behövt vara lite ledig nu o vila upp mig...vara med MIN familj, mysa med tommy o lilleman...

Nä jag e för pisstoff för o skriva mer...har nu förvandlats till grinschen!!!

Puss puss

Söndag

2010-12-19 / 19:46:10
Varför går helgen så fort o Varför känns det som man inte utnyttjat den på bästa vis?!

Fredag, jag fortsätter mitt klipperi efter jobbet, sen lagade vi god mat, fläskfilé och klyftpotatis med diverse tillbehör...Sen var hela familjen döda, så vi kröp ner i sängen o tittade på film allihopa o somnade runt 9-10 tiden...hahaha

Lördag, Jäkt,jäkt ,jäkt....upp på morgon, fixar frulle, sen börjar tvätten o tommy åker iväg till Lund för o spela match.
Jag fixar med jason som skall iväg på sitt första barnkalas helt själv. Han väljer kläder själv o säger: man måste ha skjorta o slips, för man måste vara fin när man skall på kalas ;)



Medans han är iväg på kalas så passar jag på o köpa gran o transportera den hem, samt köpa den sista klappen till Jason o lite nya kulor till granen...
sen hämta honom och hämta tvätt, åker o hämtar lite mcdonalds till mig o jason...Sen , sen var vi båda helt döda så vi tar en lite powernap som varade lite för länge...så när vi sen gick upp så blev det ju inte läggdax när det skulle, så jag o jason började trixa med granen.
Och det är itne lätt o få den rak o perfekt...men efter sågning osv så gick det...o sen klädde vi den o hade det riktigt mysigt!!
och när allt e färdigt avslutar Jason: "mamma,Detta kommer bli den bästa julen någonsin"
Snacka om att värma upp hela mitt hjärta!



Sen somnade Jason till sist vid halv 11, och tommy kom hem vid halv 12....

Så imorse fick vi sovmorgon ända till kl.8
frulle och sen ut i pulka backen...jag o tommy var ganska trött på o dra upp pulkan för backen igen, eftersom våran kid har kommit på att det e skönare att sitta kvar i den påväg tillbaka med...

Så när vi väl kom in sen var jag totalt död o la mig ner o kollade på film....

Sen gav vi oss ut igen, dock bara Jag o Jason...ut på stigarna i skogen hela vägen till mormor...för att sen ta sig tillbaka hem igen...

Nu är jag trött o skall lägga mig ganska tidigt...för att jobba 4 dagar denna veckan...skönt skönt!!

Puss puss

Torsdag

2010-12-16 / 21:34:47
Idag har jag varit lite vresig av mig...förlåt...men när jag får för mycket på mina axlar så klarar man inte av att vara trevlig...när alla andra bara sitter på sina rövar o ser mig springa runt o fixa o dona som en idiot...

Funderar starkt på o åka iväg på en sista minuten helt själv o bara få vila upp mig...börjar känna mig ganska trött i kroppen överlag... inte alltid kul o vara allt, plocka upp i hemmet, städa, tvätta, laga mat o allt annat som skall flyta...tro fan man blir trött på skiten...

Men imorgon är det fredag IGEN....veckorna rusar iväg...blir en lugn helg, tommy skall iväg o spela nån match, jason skall på barnkalas o jag skall tvätta (surprise!) hahaha ja alla har vi våra hobbisar!
men min mamma e ledig denna helgen så jag skall försöka umgås lite med henne med tror jag!

Puss puss

Tisdag - lucia

2010-12-14 / 19:21:18
Julafton närmar sig med stormsteg o frågan är hur skall jag hinna med allt?!
eftersom jag inte har en öre så måste jag invänta lönen, vilket resulterar i mycket stress den 23:e. Men det ska la gå hoppas jag ;)



Igår var det lucia på dagis, åhhhh vad söta alla barnen var.Sjung i högan sky o var super gulliga i alla former av lucior,stjärngossar,tomtar och pepparkaksgummor/gubbar.
Det värmde i hjärtat =) Trots det var svinkallt o man frös rumpan av sig.
Vi avslutade utomhus men lite glögg o pepparkaka. Jason tyckte det var jätte kul fast han var som en isbit. Han frågade idag om vi inte skall ha lucia nån mer gång snart ;)





Idag har det hänt grejjer på hemma fronten. En snubbe var här utskickad av ett försäkringsbolag för o kolla på mitt golv, han fotade o mätte hur blött/fuktigt det är under golv osv. mätte rummet o skrev anteckningar.
Så nu är det bara att vänta på hur det blir...lagning av gamla golvet eller nytt?! jag hoppas på nytt ;) men ja än vågar ingen ropa hej, kanske inte blir nått golv alls med min tur ;)
Men skönt att det händer grejjer, o ganska fort oxå, försäkringsbolag är ju inte kända för att vara snabba ;)

Tommy jobbar över idag, så jag o Jason har varit själv, då passade vi på o hämta granen i förrådet som skall vara i jasons rum, klädde den, dock så har han inte fått några chokladkulor än då STOR risk finnes att dom är borta imorgon ;) men han hängde i sina tre nallebjörn kulor och sin rudolf ren ;)
Det blev jätte fint, trots att han bröt ihop när Nala (katten) började tugga på glittret, stackars liten, helt förstörd;) så söt.



Nu ska jag dricka lite te o mysa i soffan till tommy kommer från jobbet.

Puss puss

Söndag - Helgen i positiv anda

2010-12-12 / 21:30:09
Hahaha enligt vissa i det verkligen livet undrar om jag är så förbannad hela tiden. hahaha han tyckte att jag bara var så himla arg i mina inlägg o rädd att det skulle smitta av sig på sin flickvän som läste min blogg =) som jag skrattade =) så dagens inlägg skall försöka gå i positiv harmoni!

Julbord i fredags med mitt jobb, himla trevligt supergod mat o dryck på grappa! o ingen svensk julmat utan italensk, så man blev inte sådär äckligt mätt utan lagom =)
Sen gick vi ner till sociten o dansade lite, sen stängde det klockan 1!? så vi gick vidare upp till Harrys men där va det inget vidare o en person fick mig på dåligt humör(tänker inte nämna vem utan vi glömmer det) så vi gick strax efter det o försökte få tag på en taxi så vi kom hem, för gå hem i stilettklackar är inte ok! ;)

o Hela lördagen slappade vi, käkade flöt jag o tommy, sen hämtade lilleman o jag och skrutten gick o la oss tidigt då vi båda var trötta...dvs vid 7 tiden... och sov hela natten åhhh vad utvilad jag var i morse ;)

Och idag hade vi mysig adventfrukost i köket, vi rostade mackor o satt o pratade om allt möjligt! sen gick vi ner på stan med bror o hans tjej för att åka lite skridskor. första gången för jason, det gick la sådär men det e bara o öva o öva...snart kommer han la på hur han skall göra ;) jag tyckte det var supermysigt. Sen var det fika tajm, för att sen handla mat o traska hemåt...jag var helt färdig då, så jag o jason la oss i sängen o kollade på film, jag somnade ;)

Nu på kvällen var det taccos som gällde...mumma!! sen åkte jag o Jason o hälsade på AnnCatrin o Andreas fikade lite o busade med napoleon =) och hämtade tomtekläderna till jason hos mamma. då dom har lucia firande på dagis imorgon! skall bli mysigt, o jason och jag har övat lite på sångerna ;)

Nu är det tv tajm o sen skall jag försöka somna igen...kan bli svårt ;)

Puss puss

Onsdag - missären fortsätter...

2010-12-08 / 20:33:05
Mitt oturs liv fortsätter...åhhh hur länge skall jag ha sån här otur? vad har jag gjort för ont?

Fick lite kraft idag iallafall o ringde bostadsförvaltaren o berättade vad mitt försäkringsbolag sa. O äntligen vek hon sig det lilla sur******!! o det började hända saker o ting.
O vvs killen var i längenheten o fixade elementet...men....när jag kom hem så upptäckte jag en vattenpöl...ringde vaktmästaren som hade varit här under reperationen o frågade vad som hänt? varför det var blött på golvet, han hade ingen aning men trodde väl att det kanske läckt lite ifrån lagningen. jaja tänkte jag golvet e ju redan paj så vad gör väl det...torkade upp o flyttade matsalsbordet så jag kunde ha full uppsyn på elementet.
2h senare går jag o kikar på elementet o upptäcker en blöt pöl på samma ställe på 10-15cm i diameter.
hämtar grannen för o få hjälp vart det kan läcka i från då jag inte hittar nått...efter en halvtimme upptäcker vi att det är "hål" i elementet o att det rinner vatten därifrån.
ringa jouren igen o anmäla så vvs killen kan komma hit igen o denna gången med ett nytt element som inte läcker...
men va fan hur mycket skit skall man ha? Undrar hur lång tid det tar innan man får elementet med...suck

men jag säger bara det, vilken jävla tur jag flyttade bordet o kunde upptäcka detta... annars vem vet det kan ju hålla på i all evighet.o tänk om jag hade fått ett nytt golv o det hade börjat läcka på det...fyyy nä jag e glad att jag upptäckte det när det redan är missär här hemma...

Vill bara att detta helvete skall få ett slut...men nu har jag fått bollen i rullning o e nöjd med det! nu händer det nått iaf...men mitt golv...ja jag kan undra när jag får ordning på den biten?!

Nu skall jag ta o titta lite på tv o sen skall jag sova o drömma mardrömmar om element o droppande vatten ;)

Puss puss

Tisdag - skithelvete

2010-12-07 / 13:27:37

I give fucking up!
jävla skit helvete...blir så satans trött på allt och förbannad!!! är så vansinng att det går över i tårar...fan vill bara lägga mig ner o dö...

Allt handlar om "vattenläckan" som upptäcktes i fredagskväll...dom som bostadsrättsföreningen tycker att allt e mitt fel att "deras" element har läckt o skadat parkettgolvet. Medans mitt försäkringsbolag säger att det e bostadsrättsförening som skall stå för detta o inte jag! en jävla maktkamp, o jag känner mig inte psykiskt stark att jag orkar dra denna kampen just nu...jag vill bara gå o gömma mig o glömma allt...

Så ikväll när jag slutat jobba osv, skall jag gå till ordförande o prata med henne o försöka reda ut tvisten osv...fuck vad jag bara vill vara ett litet barn o låta mamma sköta allt o inte vara vuxen o behöva fixa o trixa med all skit!!!

Puss

Fredag - otur?

2010-12-03 / 23:21:23
Ibland funderar jag på om jag e denna enda människa i världens som har så mycket motgång o otur?!
bara för min plånbok är totalt tom...
så upptäcker jag nu ikväll när vi äter i vardagsrummet att parkettgolvet är blött under elementet, o till min förvåning, elementet läcker vatten o har antagligen gjort ett bra tag för hela golvet där elementet har "droppat" är uppluckrat osv, dvs inget fint parkettgolv =( FAAAAN!!!

så jag ut o ringer bostadsföreningen, som snällt säger att jag skall lägga handdukar osv o undrar om det kan vänta tills på måndag då dom "riktiga" arbetarna är tillbaka annars kunde hon bara skicka securitas o vad har dom med fuktskador o göra? så jag sa att jag kan vänta tills måndag, o jag skiter i elementet för det e så gammalt o fult så jag hoppas dom tar bort det...men golvet?!! fan skall jag behöva bryta upp hela parketten o lägga nytt nu? har verkligen inte min plånbok råd med...fuck oxå det e allt jag har o säga om denna skiten.

Men förövrigt har vi haft en mysig fredag, hela familjen o inget gap o skrik eller tårar =) bara glada miner o det gillar vi =)

Puss puss

Onsdag - shoooe

2010-12-01 / 22:02:19
idag har jag vart o gjort mig av med mina sista slantar...
har nämligen besökt mitt älskade gekås =) o jag höll mig till min tajta budget på 500kr.
fick köpt all jag skulle, o det känns bra. Och det var skönt att få gå där med bara mamma.
dock var kassa kön ett stort nono. tog jävligt lång tid vill säga...

Men innan gekås var jag inne på mammas jobb o fick tummen ur o köpte ett par skor jag trånat länge efter men som jag tyckte varit för dyra...o nu var dom på rea o så fick jag mammas personalrabatt så det blev super billigt o dom är såååå fina =) min julklapp, men jag skall ha dom lite innan, när i skall på julbord med jobbet vill säga.
STHLM DG wonderful, mycket snyggare irl tycker jag!


Trött som en gnu o sover piss dåligt, så det är skönt att jag inte börjar jobbar försen 10 imorgon...lite lite sovmorgon... o snart e det helg igen...

ja om man ändå kunde njuta av livet...men tyvärr är jag inne i min december månad (dvs månaden jag mår som sämst) men ja det är bara att försöka hålla sig över ytan helt enkelt...

Nu blir det nog sängen för mina ögonlock är just nu väääääldigt tunga.

Puss puss