Onsdag - missären fortsätter...

2010-12-08 / 20:33:05
Mitt oturs liv fortsätter...åhhh hur länge skall jag ha sån här otur? vad har jag gjort för ont?

Fick lite kraft idag iallafall o ringde bostadsförvaltaren o berättade vad mitt försäkringsbolag sa. O äntligen vek hon sig det lilla sur******!! o det började hända saker o ting.
O vvs killen var i längenheten o fixade elementet...men....när jag kom hem så upptäckte jag en vattenpöl...ringde vaktmästaren som hade varit här under reperationen o frågade vad som hänt? varför det var blött på golvet, han hade ingen aning men trodde väl att det kanske läckt lite ifrån lagningen. jaja tänkte jag golvet e ju redan paj så vad gör väl det...torkade upp o flyttade matsalsbordet så jag kunde ha full uppsyn på elementet.
2h senare går jag o kikar på elementet o upptäcker en blöt pöl på samma ställe på 10-15cm i diameter.
hämtar grannen för o få hjälp vart det kan läcka i från då jag inte hittar nått...efter en halvtimme upptäcker vi att det är "hål" i elementet o att det rinner vatten därifrån.
ringa jouren igen o anmäla så vvs killen kan komma hit igen o denna gången med ett nytt element som inte läcker...
men va fan hur mycket skit skall man ha? Undrar hur lång tid det tar innan man får elementet med...suck

men jag säger bara det, vilken jävla tur jag flyttade bordet o kunde upptäcka detta... annars vem vet det kan ju hålla på i all evighet.o tänk om jag hade fått ett nytt golv o det hade börjat läcka på det...fyyy nä jag e glad att jag upptäckte det när det redan är missär här hemma...

Vill bara att detta helvete skall få ett slut...men nu har jag fått bollen i rullning o e nöjd med det! nu händer det nått iaf...men mitt golv...ja jag kan undra när jag får ordning på den biten?!

Nu skall jag ta o titta lite på tv o sen skall jag sova o drömma mardrömmar om element o droppande vatten ;)

Puss puss
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: