Söndag - vurpor

2010-01-31 / 20:28:08

Igår va en hemsk dag, fy vad jag frös, hade i snitt -14grader hela dagen...o precis alla ville ha glass,så jag fick inte upp nån värme imellan alla stopp...men jag va bäst! va lite chockad själv... =)

efter jobbet åkte jag o hämta anna o sen vidare hem till oss där tommy o billy redan satt o öla, fixa mig snabbt som attan o sen vidare till Weddig på lite förfest. trevligt o träffa lite folk på vinter som man vanligtvis bara festar med under sommarn...
sen blev det krogen, men varken jag eller tommy va direkt sugen på det, så vi käka lite nattamaud o sen gav vi oss hem...

det roligaste på hela kvällen va nog påväg till krogen då weddig vurpade 4! gånger hahaha jag skratta så jag nästan kissade på mig ;D hahahaha

idag har vart lite slappar dag, tvättat o haft paul på besök,klippt honom o sen bara slappat i soffan...nu har jag o jason badat o det e dax för sängen...jag känner mig trött jag med så jag kommer väl antagligen somna ;)

Puss puss

Fredag - en gång till...

2010-01-29 / 20:44:52

Usch nu har jag pirr i magen till max! fick samtal idag ifrån jobbet som jag sökte, var ju iväg på intervju för 3 el 4 veckor sen,och nu ska jag dit igen...lite nervös =S
fick även veta att det står nu mellan mig och en annan...undrar jag om jag får det...hmm

när jag kom hem från jobbet så gjorde jag o jason tårta, skulle ju ha kalas för släkten idag, han fick så mycket fint men bäst av allt var väl "thomaståget kranen Gnällis" och hans första riktiga CYKEL!!!
Han tog ett varv här i lägenheten o smilade som en sol hela tiden =D



ikväll blir det lugnt, imorgon är det jobb, sen festa antar jag ?! så jag har tänkt o jobba väldans fort imorgon hehe ;) så jag inte blir jätte sen...

Puss puss

Torsdag - vägidioter

2010-01-28 / 23:13:29

Idag har jag bara jobbat...trist men jag gjorde väldigt bra ifrån mig så jag e nöjd!

Det enda som retat upp mig idag är mina medtrafikanter...ibland undrar man va fan dom sysslar med...ligger o kör på en 90-väg och bilen framför ska tvunget ligga i 80km/h! jaja får väl gå tänkte jag, han e väl rädd att det är halt eller nått...MEN så blir det en 80-väg och vad händer då? JO IDIOTEN FRAMFÖR LÄGGER SIG I 70km/h!!!!
Hur fan tänker man då? jag va så satans irriterad på den jäveln så jag hade god lust o köra över honom o tuta ihjäl honom med glasstutan!!! (oj vad jag lät väldigt irriterad)

men jag bara undrar varför? jag finner inga svar...suck!

Är väldigt trött, funderar på o ställa mig i duschen eller om jag ska skita i det o lägga mig i sängen o hoppas att jag kanske orkar det imorgon innan jobbet?! hmmm

jaja, Puss

Onsdag - Jason 3år!

2010-01-27 / 22:42:59

Idag är det min lillprins födelsedag! Skulle jobbat idag, men min kära chef ringde o sa att jag skulle hålla mig hemma pga vädret =D blev överlycklig för då kunde jag spendera kvällen med familjen!

jason hade med sig glass idag till dagis o bjöd på, när han kom hem berättade han att han hade fått ett paket från dagis, det va en ficklampa o han var helt i extas över denna fina (enkla) ficklampa =)

Sen när jag lämnat honom så åkte jag för o hälsa på linda på jobbet (tog även ½h massage) hihi
Sen hem o då han jag bara innanför dörren så kom Ulla på besök, det blev kaffe o lite dessertglass (i denna stund ringde då chefen) satt med ulla i nån timme eller så o tjöta, var ju så längesen vi pratades vid sist...
Hon hade med sig ett paket till jason ifrån henne,bosse o Rikard =)

Sen va det dax o börja städa, sagt o gjort blev jätte fint (5 min efter pojkarna kom hem så såg det inte alls lika fint ut längre...) sen lite gitarrlir o vidare ner mot stan, stack in på hair of the dog snabbt innan jag skulle in på kvantum bytte några ord med grabbarna där, får väl se om det blir bra ;)

In på kvantum köpte 3st tårtbitar som vi skulle fika med hemma sedan,kom hem började laga mat (stekt fläsk med potatis,lingon o löksås) samtidigt kom pojkarna genom dörren, dax o öppna lite paket...jason blev glad för sina "thomaståget" - tåg han fick, det blev en helikopter, ett snöplogståg och en buss (bertie)

Bus hela kvällen men en mysig dag trots allt! Fick även ÄNTLIGEN hängt upp tavlan jag fick av weddig i våras typ så nu sitter den som en smäck på väggen, nöjd som fan ;)


Puss puss

Tisdag - halka

2010-01-26 / 23:24:31

Idag har det varit SNORHALT på vägarna, sett 2 bilar som åkt av vägen, hört massa i radion om lastbilsolyckor osv...min mamma va lite orolig när hon fick reda på vart jag skulle köra men jag tog det lugnt o försiktigt o åkte inte av nån väg o kom hem i ett stycke =)
Men är lite orolig för morgondagen, kör en tur jag inte känner till + att det väntas oväder.... =(

Imorgon blir min lilleplutt 3år! jag kan inte fatta att tiden går så satans fort...känns keligt o behöva jobba kväll på hans födelsedag =( men vi ska fira honom ordentligt på fredag istället! än så länge har han ju inte nån direkt koll på vad det är för dag...så han får sitt stora paket på fredag och imorgon 3 små...
Nästa år ska jag ta ledigt på han födelsedag o ha en riktig heldag med honom...

Nä om man skulle försöka lägga sig o sova lite...

Puss puss

Måndag - hallen

2010-01-25 / 22:14:49

Imorse var jag tok trött, och nu är jag toktrött ;)
Jag o jason har gjort massa ärenden idag, köpt dimmrar på cheapy (behövligt eftersom alla lampor i vardagsrummet hade lagt av) tack Rikard för att du hjälpte till o få lite ljus ;)

Sen åt vi myslunch på mcdonken, riktigt mysigt hade vi ;) sen åkte vi till ikea, va trött på hur våran hall såg ut, så nu har jag påbörjat projekt HALL. Fick inhandlat en hallmöbel, inte den billigaste men jädrans va snyggt o bra det blev, och våran lilla hall känns mycket större nu än innan ;)
Tommy va inte lika nöjd med att jag vart iväg o handlat, men ja det går väl över hoppas jag ;)


(det är ett skoskåp för er som inte ser/vet det)
köpte även en hylla som ska upp över i samma "färg" MEN jag tror inte det är så poppis o borra med ett slagborr så här dax på dygnet, så det får vänta tills imorgon eller en annan dag ;)

Men jag är supernöjd med mitt köp och det är huvudsaken =D

sen kom vi hem o då va det dax o tvätta, o sen till hajen o storhandla, så nu har vi mat hemma vilket känns bra, massa olika rätter o välja mellan finns det o det gillar jag ;)
Första gången jag sitter ner för i kväll o nu känner jag verkligen att jag har haft fullt upp hela dagen...
imorgon börjar min jobba vecka, den kommer inte bli rolig men men veckan flyger snabbt iväg när man jobbar..

Puss puss

Söndag - funderingar...

2010-01-25 / 00:30:58

Idag har varit slappedag...
vart ute på promenad till fyndmagasinet så jason kunde visa vad han önskar sig när han fyller år...gissa vad han pekade på?!
THOMAS TÅGET, i alla dess former...ja vi får se hur det blir, funderar fortfarande...

har många funderingar i huvudet idag, sitter o planerar inför mitt bröllop....just nu ser det mörkt ut, jag vet inte hur jag vill ha det, sen är det en budget som spelar lite roll oxå...suck!
Får känslan av att det kommer nog aldrig bli av =/
Va fan ska allt kosta så jävla mö för? blir inte riktigt klok på det...hmm

Anna,Billy o Alize va här på eftermiddagen o fika,alltid lika trevligt. Grabbarna spelade tvspel medans jag klippte alize, hon blev så fin o söt =)

Sen stack tommy iväg och skulle spela innebandymatch och jag gick till mamma en stund...

imorgon är jag ledig och jag funderar på vad jag ska göra...om jag ska göra nånting eller om jag bara ska ta det lugnt... orkar inte planera nånting just nu,vi får se helt enkelt...

Puss puss

Lördag - Bio

2010-01-23 / 14:57:53

Min stora passion är texter, mörka texter som berättar hur hemskt och hårt livet kan vara...Älskar musik som berättar för mig hur eländigt det är med kärlek o att få nån att älska...
Texter är det som gör att jag fastnar för en viss låt, det är texten som är innebörden...
Jag lever mig in i musiken omvandlar mig in i texten och låter det passa sig in i mitt liv... Och det är precis vad jag sitter o gör nu, och jag bara njuter, älskar deppiga låtar! (jag älskar även glada, men det är mer passion i sorgliga låtar,man känner smärtan...)

Igår jobbade jag, bäst av säljarna hihi kul o slå folk på fingrarna ibland, speciellt när dom skrattar lite smått när jag säger att jag ska göra en viss siffra och sen är nästan där, ser på dom att dom tappar hakan hehehe ;)

Idag har jag o Jason vart på bio, han tyckte det va spännande, precis när filmen började såg man hur det gnistrade förväntansfullt i hans små ögon....1h 20min lång va den o han var duktig o satt still, bara sista 10min som han ville sitta i mitt knä...Men det va jätte mysigt o göra nått kul med lilleskrutt!
Vi satt jämte Daniel Weddig o hans Linus, kul o träffa nån som e trevlig när man är iväg på sådana äventyr ;)

halsen är bättre o pencilinet verkar fungera utmärkt, ikväll ska vi hem till svärmor o Charsten på middag (charsten fyllde år igår, grattis i efterskott!)
Så det verkar bli en lugn helg...

Puss puss

Torsdag - hemma

2010-01-21 / 21:44:58

Idag har jag vart hemma o kurerat mig...vet inte om jag känner mig speciellt frisk?! känner mig mest väldigt sleten...men imorgon ska jag jobba o jag ser faktiskt fram emot det,trist o gå hemma o inte göra nånting...

Fick även ett mail idag om att jag inte kommer få besked än, inte försen vecka 5 om jag får det andra jobbet eller inte...ännu mera vänta....hoppas verkligen att jag inte väntar i onödan nu...kommer antagligen lacka ur som fan då...men den dagen den sorgen...

fortfarande smärta i halsen när jag sväljer, kommer det nånsin försvinna? känner mig lite bitterfittig idag...hmm vill ha lite glada och roliga händelser i mitt liv nu...allt går i slentrian SUCK!
ge mig VÅR!!

nu ska jag glutta lite mer tv o dricka några liter mer av mitt the innan det är dags för sängen...
Puss puss

Onsdag - Pillertrillare

2010-01-20 / 22:26:58

Fick tummen ur idag o tog mig till vårdcentralen med min hals, en timme senare har jag äntligen fått en penicilinkur på 10dagar, jag hoppas verkligen detta hjälper nu...
Lite jobbigt när det gör ont vad man än gör,svårt o äta,svårt att dricka o prata är inte o tala om...

Så det blev inget jobb för mig idag, det va raka vägen hem efter doktorbesöket och ner i sängen o sova bort febern som hade kommit smygande undertiden...

Innan jag va hos läkaren gick jag ett varv på stan, skulle inte ha nått särskillt men kom hem med en helt ny garderob hihi, behövligt dock för många av mina tröjor ect är "ur funktion" kan man kalla det...
så på en timme lyckades jag inhandla:

  • Jeans
  • Lång t-shirt med mönster
  • Väska
  • 2st Långärmade t-shirtar (enfärgade)
  • en kjol
  • 2st längre långärmade t-shirtar

Allt av en summa på ca: 500kr
Jag tyckte jag fick väldigt mycket kläder för den summan, bara nödvändiga kläder oxå =D jag var nöjd...


Nu sitter jag i soffan o funderar på o lägga mig igen, morgondagen är väldigt osäker...allt beror på hur jag mår osv...jag hoppas på bättre dagar för min del ;)

Puss Puss

Tisdag - sällskapskväll

2010-01-19 / 22:38:49
Nu får jag snart krupp på mitt halsont...jag varken hostar, eller har kli i halsen MEN jag kan knappt äta eller dricka pga det gör så förbannat ont o svälja...har hållt på såhär sen i torsdags...kanske borde ta mig i kragen o gå till vårdcentralen eller nått sånt...hmm...jag hoppas bara att det går över av sig själv typ NU!

Idag har jag o mamma o jason åkt buss upp till ullared, jason va sååå duktig satt som ett ljus hela vägen dit och hem, han tyckte det va riktigt mysig o kul att åka buss =)
sen hade jag en snäll mamma som betalade alla grejjer som låg i vagnen =D så jag fick med mig nya nagelstickers (döskallar) ett nagellack, benvärmare, spolarvätska, kaplastavar(en av jasons födelsedagspresenter) ljus, ramar mm. mm. Tack snälla mamma =)

sen fikastund med mamma,jason stannade kvar en stund medans jag åkte till hajen för o handla. Blev tacokväll men la familia o Rikard =) alltid kul när man får lite besök vid matbordet =)
när vi ätit upp ringde telefonen då va det jennie, hon Mattias o Cornelia+ Ted kom oxå förbi o då va det dax för kaffe med dopp...efter det tog jag fram mina saxar o drog över hela gänget utan Ted då han är ju inte så gammal så han behöver klippas (2 mån) Men det va skönt o snacka lite skit med jennie, längesen nu...

precis duschat o ska strax krypa till kojs,imorgon börjar min arbetsvecka i glassbilen...3 dagar....

Puss puss

Måndag - nagellack

2010-01-18 / 23:21:46

Nu ikväll gick jag lös på nagellack, hehehe blev lite väl mycket "pynt" på dom antar jag ;) hehehe men men får väl göra om dom imorgon om inte annat ;)

Idag har jag jobbat, och har äntligen kommit ikapp med mitt "pappersarbete" o postat grejjer som legat o väntat länge på o få komma iväg...så nu har min inre stress lagt sig o jag har allt någorlunda under kontroll...

Direkt från jobbet till dagis, vidare hem o börja tvätta, sen dammsugit o moppat golven. Allt gjort idag/kväll för att jag inte ska ha några måsten imorgon när jag är ledig! tänkte ha en mys förmiddag med Jason och min mamma...lovat jason att vi ska åka buss imorgon,så vi ska åka buss upp till ullared! (ska kolla om det finns nått kul som jason vill ha i födelsedagspresent)
Så det kan nog bli ett spännande äventyr , lilleman kommer ha kul på vägen iaf, själv hatar jag att åka buss men allt för min guldklimp =)

Nu ska jag ner o hämta upp min tvätt, väntar bara på att naglarna ska torka (suck o stön)

puss puss

Söndag - Erik

2010-01-17 / 22:32:04
Idag går alla mina tankar till min älskade vän...
Saknar dig varje dag, önskar du kunde stannat kvar i mitt liv ett tag till...
Jag o lilleman var ute o la blommor o tände ljus på graven, tände även ett ljus på olycksplatsen...
Kan inte förstå att det redan gått 4 år...





Älskar dig nu o för evigt, vi ses i nangijala!

Puss puss

saknar dig...

2010-01-17 / 15:54:25

0f46ebee9f653ef1b38db88ce6a2b30e.png

saknar dig varje dag älskade vän...kan inte förstå att du rycktes bort idag för 4 år sedan...älskar dig för evigt,vila i frid!

Lördag - nakenfis

2010-01-16 / 23:04:01

Ingen feber, ingen huvudvärk bara halsont i massor!!
Men jag tog mig igenom denna arbetsdag,trodde dock det skulle vara omöjligt...bäst resultat hade jag också men det SKA jag bara ha med tanke på att jag kör 10h o dom andra kör...hmmm...max 8...

kom hem o pussade o pratade med min lilleplutt, han hade mycket o säga om sina älskade tåg...
sen la jag mig i badkaret massa skum o jätte varmt vatten = UNDERBART!!
o jag skulle bara sätta mig i soffan en snabbis medans jag lufttorkade o här sitter jag ännu (ca 2h senare) i handduk o inga kläder hahaha nakenfis på heltid det hade vart en gott jobb ;)

funderar på om jag ska göra mig en kopp te eller om jag kanske ska lägga mig?!
jaja röka ska jag göra iallafall så jag får väl ta fram "stinky" för naken går jag ju inte ut på balkongen, nån måtta får det va ;) heheheh

Puss puss

Fredag - ensamma

2010-01-15 / 22:14:17

Ikväll är jag o tommy ensamma...det är mysigt för det händer inte så ofta om man inte ska "iväg" på nånting, det va så skönt o bara åka o handla mat helt själva...o bara sitta i soffan i lugn o ro...(givetvis har tommy slocknat på sofflocket just nu)
Jag tror att vi verkligen behövde detta idag...

Igår va jag så dålig i hals,näsa,huvud och öron....ganska jobbigt o jobba när man inte är helt ok, o det e ganska kämpigt o försöka vara trevlig när allt man vill är att åka hem o lägga sig i sängen...
så när jag väl kom hem, hoppade jag in i duschen o sen direkt ner i säng...

Imorse när klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp...men jag var tvungen, ner o jobba o mådde piss, men efter ett tag gick det nästan över, men nu i kväll kom det tillbaka...jag bara hoppas jag orkar jobba mina 10h imorgon...bläää jag hoppas dagen går fort iallafall...

nu ska jag glo lite tv, försöka röka lite o sen sova...

Puss puss

Onsdag - dödens död

2010-01-13 / 22:04:27

vilken katastrof o jobba idag... världens sämsta vägar att köra på, körde fast o slira X antal gånger...men jag kom hem hel iaf...dock med en av mina sämsta siffror någonsin...men vem vill köpa glass i minus grader o decimeter med snö?! men men nya tag imorgon...

Annars har det varit en ganska bitter dag...funderat på om man kan ha PMS hela månaden?! för det är så jag har kännt mig, pms-ig hela jävla månaden...men nu i slutet av dagen började det kännas bättre...
att man ska behöva klämma, tvinga o hota för att få en enkelt svar....

va nere hos glenn innan jobbet idag o vi bytte tankar om min tatto, hoppas den blir bättre än vad den är nu...längtar efter att få känna smärtan i min hud o höra bsssset i öron...

nu ska jag hoppa ner i sängen o imorgon när jag vaknar ska jag va possitiv jag lovar (hoppas bara jag kan hålla det jag lovat ;) hehehe)

Puss puss

Tisdag - Ångest

2010-01-12 / 22:17:08

Idag har jobbångesten slagit mig hårt...känner inte för o kliva på mitt arbetspass imorgon, just nu vill jag bara ha det andra jobbet...men men bara att bita i det sura äpplet o hugg i...

Varit ute på långpromenad idag, gick lite strandpromenad bara jag o jason, o fick rensat mitt huvud lite, vet inte om det är bra eller dåligt...känner mig ganska förvirrad nu i vad jag står osv...men allt kommer väl falla på sin plats snart antar jag...

påvägen hem stannade vi hos charsten o tog lite fika o pratade...sen va det raka vägen hem o va barnvakt åt lille jacob, kan säga att det var kaos här hemma i 1½h...tur att man inte har det så alltid, men två stycken envetna killar som inte vill låna ut sina leksaker o bara gråter o ja...behöver jag säga mer ;) men det va även mysigt, inte bara kiv, inte den första halvtimmen iaf ;)

Nu ska jag kolla klart på kärleksfilmen jag börjat titta på o sen blir det sängen...

puss puss

Måndag - nytt jobb?

2010-01-11 / 18:05:31

Idag har jag varit på anställningsintervju, har inte varit på så många i mitt 23-åriga liv så ja, jag är väl inte så van om man säger så...
Men jag tror det gick ganska bra eftersom det tog en hel timme!! vilket jag tycker är ganska länge, så jag hoppas jag har en chans...Jag tävlar emot 3st till, vi var 4 st som gick vidare av 140st...så jag känner mig ganska duktig ändå, men innan jag gick dit kände jag att detta kanske inte är nånting för mig?!
Men nu efteråt vill jag verkligen ha detta jobbet!!! så jag Hoppas Hoppas HOPPAS! att jag får det, men det skulle ta ca.2 veckor innan jag vet nånting...

Sen har man ju lite små ångest o lämna hemglass (om jag nu får jobbet) Men jag får ju iaf förvarna chefen på onsdag men på ett sätt känns det faktiskt skönt o Kanske kunna släppa glassförsäljningen med alla piss tider, för att få ett bättre välbetalt jobb med jätte bra arbetstider...så nu håller vi tummarna!!

Så när jag kom hem, kom både andreas o linda hit på en fika, även linnea kikade in så det var stort kafferep =) fick även klippt till linda lite så hon blev "volymig" igen =D

Idag var det även första dagen för jason på dagis på 3 veckor, han såg ganska mörig ut när jag hämtade honom ;) o jag känner mig helt färdig, va ju totalt genomsvett när jag kom från arbetsintervjun...sen sågade jag o jason ner granen o ställde ut en sopsäck med grenar + en stam på balkongen, så nu är hela julen borta...men det blev väldigt tomt nu när granen försvann...men det känns lite luftigt nu i våran lilla lya ;)

Funderar på o gå o lägga mig snart...är helt färdig som sagt...har ju inte sovit så värst mycket i natt o upp tidigt i morse, så jag antar att jag kommer somna vid typ 8 ;)

Puss puss

Söndag - trist trist trist dag...

2010-01-10 / 20:00:14

Jag är glad över att semesterveckorna är över nu, jag har inte mått nått vidare av o va hemma den sista veckan...jag får för många funderingar o tankar när jag bara går hemma o har "tid" att låta tankarna flöda...

Idag har man ju inte gjort nått särskillt, vart o storhandlat , tvättat , lagat mat , bjudit glenn,ida och christian på mumsig mat =)

ja det är väl typ min dag, imorgon blir det lite värre psykiskt...kommer inte sova gott inatt men men, jag känner nu att jag vill bara ha det gjort o jag hoppas verkligen på det bästa...
ska snart lägga mig o bada el duscha har inte riktigt bestämt mig än...o sen hämta tvätt o sen sängen...

känner mig inte motiverad till nånting längre, nu måste jag rycka upp mig...ett, två TJO!
så, nu ska mitt liv ta en vändning till det bättre =) JAG måste verkligen få det bättre, annars kommer allt sluta väldigt illa...och mycket hänger på morgondagen....

Puss puss

Lördag - vinterridning

2010-01-09 / 14:14:51

Igår jobbade jag för första dagen på väldigt länge...va ganska trött när jag kom hem, inte van vid att huvudet måste arbeta ;)
så strulade jason igårkväll därav ingen blogg, va tvungen o lägga mig med honom o jag somnade ;)


Imorse bar det av ut till veddige, skulle rida lite med lollo o annika, alltid lika trevligt =) va ju ett tag sen nu, och det kändes lite skummt o sitta där uppe igen....hade inte för mig att "legend" va så hög som han va hehehe
men man kom snabbt in i det igen...till sist va det bara jag o annika kvar på hästryggarna så vi gav oss av upp i skogen (vi som inte är så rädda av oss) så vi fick testa lite fart =)
men ingen blev avslängd idag dock va det lite bockande o lite tjafs om vem det va som bestämde ;) (JAG bestämde)




Men nu längtar jag till sommarn, inte lättast o rida i termobrallor o -17 grader, ganska kallt....bättre när man rider i tunna smidiga ridbyxer o lite värme i luften ;)

Nu ska tommy strax iväg o spela innebandy och jag o jason ska glutta lite...det är tanken iaf..

Puss puss

Torsdag - Födelsedag...

2010-01-07 / 22:47:16

Nu har jag lärt mig varför jag hatar födelsedagar...man blir alltid så besviken...sen är jag ju född så jävla fel som det kan bli...men men nu är snart denna dagen över o det dröjjer ju ett helt år innan den är här igen...(tackar gudarna för det) Nästa år bojkottar jag nog min födelsedag totalt!(JA jag vet att jag är en bitterfitta ;)...)


men jag har fått några fina gåvor idag iaf...linda kom med två jättefina klädesplagg som jag vet jag kommer använda flitigt =) tack så mycket

o av mina pojkar fick jag jätte fina nallar o väldens mysigaste pussar =)
finns det nått bättre o få än att höra sitt barn säga "jag älskar dig!" han gör mig hel min lilla prins!



men jag kan inte minnas en enda födelsedag som jag inte varit ledsen på, och konstigt nog va det ju dax i år igen...tårar sprutar o livet känns som en missär...varför? ja du, mitt liv är väl tragiskt vad vet ja?!

Imorgon ska jag jobba...känns väldigt konstigt, men men det är 6h det handlar om, det ska väl gå an ;)
men kruxet är att komma upp på morgonen, det gör det ju inte bättre att jag sov 2½h idag mitt på dagen...men men man börjar arbetsdagen med en kopp o sen flyger timmarna iväg ;)

Puss Puss

Onsdag - Kalajs

2010-01-06 / 23:48:54

Idag är det dagen före min födelsedag, alltså sista gången som jag kan säga att jag är en 22-åring...både sorgligt o skönt...
har haft kalas idag för min pytte släkt som är hemma (bror + fästmö är i sälen)
Fick massa pengar och blommor =) alltid lika uppskattat... tommy var även iväg o köpte en supergod tårta


Sen var det lek, lek, lek för hela slanten...jason satte både farmor o mormor i lek helst skulle det lekas med alla hans tåg...


Nu ikväll hade vi mys mys vi köpte en grillad kyckling med tillbehör o satt o myste med god mat bara familjen i lugn o ro...
Och nu sover pajkarna o då passade jag på o städa bort julen (dock inte granen) så nu är alla j*vla tomtar borta,stjärnor o stakar...nu är hemma fint o snyggt igen utan massa plotter...(märks det att jag e trött på julen nu?!)
så hängde jag upp nya fräscha gardiner i köket, o jag blev väldans nöjd iallafall =)


Så då va klockan strax 12 och imorgon vet jag inte vad dagen ger....antagligen lugn o ro och lite pulka åkning med lilleprinsen...
Nu snart sängen..

natti natti, Puss puss från snart tant!

Tisdag - syryck

2010-01-06 / 00:27:54
Idag har jag haft fullt upp...börjar dagen med rostade mackor =)
sedan började jag på tvätten, sen lunch vidare ut i snöstormen för att aktivera jason med lite pulkaåkning =)
slutade med att jag va full av snö o slagit i bakhuvudet och brytit en nagel lååångt ner AJJJJ!
sen vidare o hämta all tvätt, börjar dammsuga o moppa golven...
innan dess har jag även hunnit med en fika med min mamma =)

Sen va det middagsbjudning hos grannarna...TACOS! alltid lika gott, o kul för smågrabbarna att få leka lite med varandra...även om det va lite bråk om leksakerna i mellan åt...

o när vi kom ner igen till oss så somnade båda grabbarna nästan på sturt o jag tog fram min kära symaskin,fick mig ett litet ryck o började sy in klänningar o fixa o trixa, fick även sytt gardiner till jasons rum...

tänkte även börja på o sy på en kjol, MEN jag behöver köpa lite mer undertyg o tyll osv...men jag undrar jag hur länge mitt "syryck" håller i sig...jaja

Imorgon ska jag iväg o köpa en tårta tror jag ;)

Puss puss

det ska...

2010-01-05 / 21:08:47

0-2e21996b55d8ce827573975fe3550322.png

det ska börjas i tid :-)

Måndag - nytt kök

2010-01-05 / 00:41:04

Idag tog jag sovmorgon hehehe råkade sova tills halv 1!!! har inte hänt på väldigt länge...
sen slappade jag fram tills 3 då gav sig jag o jason,Emily o jacob ut på en promenad...först gick vi till lekplatsen för att barnen skulle få lite kul =)
sen vidare in i stan, jag hämtade ut ett paket o emily köpte hårfärg...

på hemvägen handlade vi lite snabbt på hajen, sen åkte jag hem till mamma o pappa för jag skulle följa med morsan o kolla på ett nytt kök...jag va inte lika impad som henne, så vi gick hem igen till dom o jag skissade upp ett nytt kök till dom som var skräddarsytt o det hela slutade på mer än 20tusen billigare...hehehe =)

Sen kom jag hem började laga käk, ringde lite olika telefonsamtal o sen kom emily ner o jag skulle bara färga hennes hår....MEN jag blev så sugen på o klippa lite, Sagt o Gjort! hehehe hon är aningen korthårigare MEN mycket snyggare =)
Jag blev iaf supernöjd =) tror hon blev det med....

Men hon gick bara för en stund sen så det blev en sen klippning o jag borde gå o lägga mig...
Chefen ringde innan idag o undrade om jag kunde tänka mig o börja jobba på fredag, visst sa ja, jag kommer ju bara jobba fredag o sen va ledig tills onsdag så det är helt ok =D

Nä Godnatt
Puss PUss

Söndag - drama

2010-01-03 / 23:49:16

Helgen har vart fulländad med drama av alla dess sorter, så nu hoppas jag att JAG slipper drama ett tag framöver...blir lugnast så ;)

Igår va vi på middag hos svärmor, anka blev det serverat...väldigt gott o blev väldigt mätt...
sen åkte jag hem till linda för o sjunga lite singstar o dricka vin, slutade med krogen =)
väldigt trevligt hade jag, dansade typ hela tiden o ja hehehe kul va det =D

O idag har det varit slappe dag, tommy har vart i väg med billy o kollat inomhusfotboll hela dagen, o jag o jason har gjort lite allt möjligt...
o nu ikväll har jag o tommy tittar på film! (hör o häpna! varken krigs eller andravärldskriget dokumentär o ABSOLUT inget tv spel) var riktigt mysigt att äntligen umgås...vi har inte riktigt gjort det på dessa 2 veckorna vi har vart lediga...

det som känns bäst är att jag har en hel vecka kvar att va ledig på...stackars dom som börjar jobba imorgon hehehe ;) o på torsdag är det min dag...suck...det blir alltid tårar när jag fyller år =/ vet inte varför men den dagen är dödsdömd... så jag längtar inte precis men jag älskar ju paket så det är väldigt blandade känslor...hmm

Nä nu blir det sängen, va ju uppe toktidigt för att ha varit på krogen så lite sömn nu tack

Puss puss

sötisen kollar...

2010-01-03 / 13:03:11

9b256ede2a823947c6310efa8e8741.png

sötisen kollar barnprogram på datorn;-)

Fredag - meningslös

2010-01-02 / 00:55:11

Idag har dagen varit meningslös TOTALT!!!
vaknade vid hmmm halv 2 tror jag,trött som attans...
vart inne typ hela dagen, glott tv, dock städat bort granen på jasons rum(för att han ska få plats o leka ordentligt med alla sina stora leksaker)

Tommy va iväg innan idag o köpte hämt mat =D supergott =)
Sen kollade jag på en kärlek/snyft film (själv, för tommy va ju tvungen o spela tvspel)
älskar romantiska filmer,dock gör inte tommy det men men man kan inte gilla allt antar jag...

Hahaha nu sitter jag o kollar på "Hells Jingle Bells" grymt! äntligen en RIKTIG julshow =)
nu saknar jag sommarn, vill ha lite rock n roll fester igen =)

jajaja har lite svårt o somna ikväll/natt men men...
Puss Puss

Torsdag - Gott nytt år!

2010-01-01 / 02:49:51


Nu när jag sitter här o skriver är det 2010 känns som åren rullar iväg nu i väldans fart, va ju inte så längesen man firade milleniumskiftet tycker jag...jaja

Har haft en väldigt trevlig kväll,ikväll men massa god mat av alla dess slag...är VERKLIGEN proppmätt
men tack snälla för ett jätte trevligt sällskap Anna,Billy o Frida,David...
men nu längtar jag till sommarn...

borde nog hoppa i säng nu om jag ska orka upp imorgon...

Ännu en gång Gott Nytt År!!

Puss